1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
08-05-2014 22:06

«Κανείς δεν ξεχνάει την Ορεστιάδα»

Ορεστιάδα - Αποστολή: Δημήτρης Βάλσαμος

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η συνέντευξη Τύπου του δεύτερου τουρνουά για τα μπαράζ ανόδου της Α2 ανδρων που διεξάγεται στην Ορεστιάδα. 
Στην εισαγωγή του, ο πρόεδρος της διοργανώτριας, Βασίλης Γκιζάνης έκανε την παρουσίαση των εκπροσώπων των λοιπών ομάδων του ευχαρίστησε για συνεργασία, εξέφρασε παράπονα για τη διεξαγωγή του πρώτου τουρνουά, αλλά και την πίστη του ότι η Ορεστιάδα ανήκει στην Volleyleague.

«Θέλω να καλωσορίσω στην πόλη μας τις ομάδες, τις οποίες θέλω ευχαριστήσω για τη συνεργασία. Εμείς παλέψαμε καθ'όλη τη χρονιά με πολλά προβλήματα, και χωρίς καμία βοήθεια προς την ομάδα. Παρ' όλα αυτά φτάσαμε ως εδώ. Αυτό για μένα αποτελεί την απόδειξη ότι η ομάδα ανήκει στη Volleyleague. Είμαστε έτοιμοι για ένα πολύ καλό τουρνουά, που δεν θα έχει καμιά σχέση με το πρώτο. Εύχομαι καλή επιτυχία σε όλες τις ομάδες, και θεωρώ ότι θα παιχτεί πολύ καλό βόλεϊ από όλες τις ομάδες».

Την ευχή να γίνει ένα καλό τουρνουά εξέφρασαν ο πρόεδρος του Κολλεγίου, Γιώργος Μελισσουργός, ομολογός του στον ΑΟΝ Αργυρούπολης, Κωνσταντίνος Βάγιας και ο εκπρόσωπος της ΜΕΝΤ, Βασίλης Πασιπουλαρίδης. 

«Ευχαριστούμε την Ορεστιάδα για την φιλοξενία. Είμαστε χαρούμενοι που συμβάλλαμε στην ιδέα να έρθει το δεύτερο τουρνουά στην Ορεστιάδα, παρά το αγωνιστικό χάντικαπ που είχε αυτή η απόφαση. Κανείς δεν ξεχνάει πως η Ορεστιάδα είναι μία ακριτική περιοχή με μεγάλη παράδοση στο βόλεϊ. Σημασία έχει να γίνει μια καλή διοργάνωση, που θα μπορούσε να γίνει και στην Θεσσαλονίκη. Στην Νέα Πέραμο δεν έγινε καλή διοργάνωση, αλλά είμαστε σίγουροι ότι εδώ τα πράγματα θα είναι πολύ καλύτερα. Να έχουν υγεία οι αθλητές και να κερδίσει ο καλύτερος», είπε ο Γιώργος Μελισσουργός.

Ο Κωνσταντίνος Βάγιας τόνισε:  «Ευχαριστούμε τον κ. Καρρά για τη φιλοξενία, βρισκόμαστε σε μια πόλη που έχει αναδείξει το βόλεϊ. Εδώ βρίσκονται οι καλύτερες ομάδες. Εμείς περάσαμε μια δύσκολη χρονιά, χωρίς καμία βοήθεια, αλλά παρά τα προβλήματα είμαστε εδώ. Πιστεύω θα παιχτεί καλό βόλεϊ και λόγω συνθηκών, θέλω να πιστεύω πως σίγουρα θα κερδίσει ο καλύτερος. Θα τα πούμε στο γήπεδο».

«Κι εμείς σαν ΜΕΝΤ ευχαριστούμε για τη φιλοξενία. Καταφέραμε εμείς να κάνουμε ένα βήμα παραπάνω απ' τους υπόλοιπους. Γνωρίζουμε την Ορεστιάδα, εύχομαι να γίνει ένα καλό τουρνουά και την Κυριακή το βράδυ οι δύο καλύτεροι να πανηγυρίζουν την άνοδο στην κατηγορία», δήλωσε ο Βασίλης Πασιπουλαρίδης.

* Από τη συνέντευξη τύπου απουσίαζε ο προπονητής της Αργυρούπολης που είχε προπόνηση.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ