1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
10-03-2014 01:05

Τα Χανιά τη νίκη, η Αργυρούπολη το προβάδισμα

Στις λεπτομέρειες κρίθηκε το ντέρμπι κορυφής του Α΄ομίλου στο πρωτάθλημα Α2 ανδρών με τα Χανιά να κερδίζουν την Αργυρούπολη με 3-2 σετ ύστερα από συγκλονιστικό αγώνα.

Τα Χανιά προηγήθηκαν με 2-0 σετ, αλλά η ομάδα του Νίκου Μπουτσουρή μπήκε στον αγώνα από το 3ο σετ και ισοφάρισε σε 2-2 σετ εξασφαλίζοντας τον βαθμό αλλά και το πλεονέκτημα στην ισοβαθμία διότι στον Α΄γύρο η Αργυρούπολη είχε νικήσει 3-0 σετ. Τελικά ο ΣΦΠ Χανιά επικράτησε με 16-14 και πήρε το ντέρμπι με 3-2 πιάνοντας την Αργυρούπολη στο ρετιρέ αλλά δεν πέρασε στην πρώτη θέση.

Μετά τα δύο πρώτα σετ που κέρδισε ο ΣΦΠ Χανιά με 25-20 και 25-21, η ομάδα του Μπουρμπάκη κάπως χαλάρωσε και έδωσε το δικαίωμα στην Αργυρούπολη να επιστρέψει στο ματς, μιας και κέρδισε τα επόμενα δύο σετ με σχετική ευκολία, 19-25, 18-25.

Ρυθμιστές Κύζικος και Πανερυθραϊκός

Τα πάντα θα κριθούν τις 3 τελευταίες αγωνιστικές όπου ρυθμιστές θα είναι η Κύζικος Νέας Περάμου και ο Πανερυθραϊκός.

Η Αργυρούπολη υποδέχεται την Κύζικο Νέας Περάμου σε ένα ακόμα ντέρμπι κορυφής, στη συνέχεια πηγαίνει στην Δραπετσώνα και την τελευταία αγωνιστική υποδέχεται τον Ιωνικό Ν.Φ.

Τα Χανιά την επόμενη αγωνιστική πηγαίνουν στο Ρέθυμνο για το τοπικό ντέρμπι και στη συνέχεια υποδέχονται τον Γέρακα και την τελευταία αγωνιστική θα δοκιμαστούν στη Νέα Ερυθραία από τον Πανερυθραϊκό.

Υπενθυμίζεται πως οι δεύτερες ομάδες των τριών ομίλων θα παίξουν μπαράζ και η πρώτη ομάδα θα παίξει φάιναλ-4 ανόδου μαζί με τις τρεις πρώτες των τριών ομίλων.

Tα σετ: 3-2 (25-20, 25-21, 19-25, 18-25, 16-14)
ΣΦΠ Χανίων (Μπουρμπάκης): Κόκκινος, Γκιρτζίκης, Φίνος, Ωρολογάς, Παλιουδάκης, Πλίκας, Χαραλαμπίδης (λ), Μποτζολάκης, Μιχελάκης, Καλογεράκης.
Αργυρούπολη (Μπουτσουρής): Λουκάς, Παπαστέλιος, Μπατιστάτος, Μηνούδης, Σαμαντάς, Δημητριάδης, Κοτζαμπάσης (λ), Χριστοδουλάκης, Παυλίδης, Αγγελής.

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ