1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
09-11-2013 17:41

Ευχαριστίες του ΑΟΝ Αργυρούπολης σε Δραπετσώνα για την παραχώρηση του γηπέδου

Αξιολογείστε το άρθρο
(0 votes)
Με ανακοίνωση της ο ΑΟΝ Αργυρούπολης θέλησε να ευχαριστήσει την διοίκηση της Δραπετσώνας για τις ενέργειές τους όσον αφορά την παραχώρηση του γηπέδου της Δραπετσώνας που φιλοξένησε τον επίσημο εντός έδρας αγώνα βόλεϊ της ανδρικής ομάδας ΑΟΝ Αργυρούπολης με την ομάδα του Οδυσσέα Αμαρουσίου την περασμένη αγωνιστική για το πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής κατηγορίας.

Ο Γενικός Αρχηγός και η Διοικητική ομάδα του τμήματος volley του ΑΟΝ Αργυρούπολης του ΑΟΝ Αργυρούπολης αισθάνονται την ανάγκη δημόσια να ευχαρστήσουν τον Αθλητικό Οργανισμό του Δήμου Δραπετσώνας και την υπεύθυνη κα. Λέλα  Αθανασοπούλου καθώς επίσης και τον κ. Γιώργο Κογκαλίδη για τις ενέργειές τους όσον αφορά την παραχώρηση του γηπέδου της Δραπετσώνας που φιλοξένησε τον επίσημο εντός έδρας (!!!) αγώνα volley της ανδρικής ομάδας ΑΟΝ Αργυρούπολης με την ομάδα του Οδυσσέα Αμαρουσίου την περασμένη αγωνιστική για το πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής κατηγορίας.

Οπως όλοι γνωρίζουμε στις δύσκολες περιπτώσεις μετράς τους φίλους σου και εντοπίζεις τους εχθρούς σου !

Επειδή ο ΑΟΝ Αργυρούπολης δεν έχει επιτρέψει λόγω κουλτούρας και φιλοσοφίας των μελών και της διοίκησής του να θεωρούνται "εχθροί" οι αντίπαλοί του εντός των γηπέδων που αγωνίζεται, έχουμε να τονίσουμε τα πάρα κάτω:

A)  Με μεγάλη υπομονή και επιμονή παρατηρούμε τις αντιδράσεις και τις ενέργειες όλων αφού είμαστε οι πρώτοι που θεωρούμε ότι καθημερινά "δίνουμε εξετάσεις".

Β)  Ειμαστε ευγνώμονες προς τους φίλους μας που σπεύδουν να μας στηρίξουν στις καταστάσεις που αντιμετωπίζουμε.

Γ)  Είμαστε ιδιαίτερα ευτυχείς που εντελώς αβίαστα παρουσιάζοννται οι διάφοροι παράγοντες και ομάδες που σπεύδουν να εκμεταλλευτούν τις εντελώς προσωρινές δυσκολίες που θα αντιμετωπίζουμε απαιτώντας διάφορα οικονομικά και ανταποδοτικά ανταλλάγματα για τη χρήση των εγκαταστάσεών τους.

Σε όλους αυτούς έχουμε να επικοινωνήσουμε ότι:

1.  Ο καιρός έχει πάντοτε γυρίσματα (είναι νόμος που κανείς μας δεν είναι σε θέση να αποφύγει) και,

2.  η διαφορά μας απο άρκετούς αθλητικούς συλλόγους και σωματεία που έχουν τη νοοτροπία της προσκαιρης εκμετάλλευσης των καταστάσεων, είναι η δύναμη της θέσης μας που κάθε φορά λόγω συνθηκών και πολύ σκληρής δουλειάς είμαστε σε θέση να επιβάλλουμε.

Τους ενημερώνουμε λοιπόν ότι σε κάθε περίπτωση που θα είμαστε σε θέση να εξυπηρετήσουμε φίλους και αντιπάλους, απλά θα το κάνουμε χωρίς να αναμένουμε κανενός είδους αντάλλαγμα.

Αυτή ακριβώς θα είναι πάντοτε η μεγάλη μας διαφορά που θα κάνει τους φίλους μας τόσο πολλούς ακόμη και αν στα γήπεδα που αγωνιζόμαστε δίνει ο κάθε ένας μας τον καλύτερο αγωνσιτικό εαυτό του για να διακριθεί.

Στο δικό μας κώδικα όλα τα πάρα πάνω συνοψίζονται στις πάρα κάτω έννοιες:

Αυτοεκτίμηση - Σεβασμός - Αναγνώριση της προσπάθειας - Φιλία - Εθελοντισμός.

Είμαστε βέβαιοι ότι δε μοιράζονται όλοι τα πάρα πάνω με όλους και αλλοίμονο αν όλοι είμασταν όλοι ίδιοι με όλους  - πραγματικά θα ανησυχούσαμε πολύ αν συνέβαινε κάτι ανάλογιο.

Ομως είναι τόσο πολλοί οι φίλοι μας απο όλα τα αθλητικά σωματεία και τους συλλόγους που απλά αναμένουμε την ευκαιρία να τους ανταποδώσουμε τις διευκολύνσεις και τη συνεργασία τους.
Διαβάστηκε 473 φορές

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ