1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
18-10-2018 21:05

Σοκ στον Φοίνικα: Ο Νίκος Ζαλμάς πρέπει να παραιτηθεί!

Δεν πρόλαβαν να χαρούν οι συριανοί την θετική συνεργασία που είχαν με το Νίκο Ζαλμά και τις καλές εμφανίσεις που έκανε η ομάδα τους στο Λιγκ Καπ Νίκος Σαμαράς και αναζητούν νέο προπονητή παραμονές της έναρξης του πρωταθλήματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες του volleynews.gr λόγω σοβαρού οικογενειακού και προσωπικού προβλήματος o Nίκος Ζαλμάς θα πρέπει να επιστρέψει άμεσα στην Αθήνα και ειδοποίησε την διοίκηση που αναζητά τον αντικαταστάτη του.

Ο Ζαλμάς είναι πιθανό να κοουτσάρει μόνο την ομάδα σε έναν αγώνα και αυτός να είναι μάλιστα απέναντι στην προηγούμενη ομάδα του τον Παμβοχαϊκό και μάλιστα στο Βραχάτι όπου έχει ζήσει τις καλύτερες στιγμές στην καριέρα του. Τα παιχνίδια της μοίρας είναι πολλές περίεργα και ο Ζαλμάς ετοιμάζεται να βιώσει ένα ακόμα...

Οι πρώτες πληροφορίες λένε πως η διοίκηση του Φοίνικα αναζητά προπονητή από την αγορά του εξωτερικού, ενώ και στις τάξεις των παικτών επικρατεί «παγωμάρα» καθώς όλοι είχαν τις καλύτερες εντυπώσεις στο διάστημα που συνεργάστηκαν με τον αθηναίο κόουτς.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ