1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
17-10-2018 19:10

Στο... τραπέζι ΕΣΑΠ, Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός και αστυνομία για τα μέτρα του ντέρμπι

Όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς συναντήθηκαν την Τετάρτη 17/10 στο κλειστό της Κυψέλης για να συζητήσουν για τα μέτρα ασφαλείας στο ντέρμπι της Δευτέρας (22/10) μεταξύ του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού. 
Οι αποφάσεις και τα μέτρα ασφαλείας που αποφασίστηκαν θα συνταχθούν σε ειδικό κείμενο από την Αστυνομική Διεύθυνση Αθηνών και θα αποτελέσει το κοινό πλάνο δράσης των επιχειρήσεων. Γενικά θα επιστραπεί η είσοδος σε ειδικές κατηγορίες με κριτήριο την ηλικία τους (μαθητές) και την ιδιότητα τους (αθλητές, προπονητές, διαιτητές, δημοσιογράφοι).

Στη σύσκεψη συμμετείχαν ο εκπρόσωπος της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αθηνών, εκπρόσωπος της ΕΣΑΠ που είναι η διοργανώτρια του πρωταθλήματος, εκπρόσωπος της ΔΕΑΒ, εκπρόσωπος του Παναθηναϊκός Α.Ο., εκπρόσωπος του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π., καθώς επίσης και αξιωματικοί της Δ.Α.Ε.Αττικής, της Τροχαίας Αττικής, του Α.Τ.Κυψέλης, και Δ.Α.Α.Δ.Ε.Β.Α.Χ.





Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ