1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
11-10-2018 16:02

Ελλιπής ο φάκελος του Ηρακλή Χ. στην EEA, αποχωρεί από την Volley League

Ενα ακόμα βήμα προς την έξοδο από την Volley League βρίσκεται ο Ηρακλής Χαλκίδας. Ο φάκελος που κατέθεσε στη σημερινή προγραμματισμένη συνεδρίαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού δεν είχε μόνο ελλείψεις αλλά ουσιαστικά ήταν «άδειος» από τα βασικά δικαιολογητικά αδειοδότησης του ΤΑΑ.

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Γιάννης Καρκαλής που εκπροσώπησε το ΤΑΑ είπε πως κάνει ενέργειες για να τακτοποιήσει όλες τις εκκρεμότητες αλλά επιφυλάχθηκε για το εάν θα μπορέσει τελικά να προλάβει τις προθεσμίες έναρξης του πρωταθλήματος.

Ο Ηρακλής Χαλκίδας μέσα στην ημέρα αναμένεται να εκδόσει ανακοίνωση για το θέμα και μέχρι αυτή την ώρα δεν υπάρχει καμία θετική ένδειξη και καμία πληροφορία που να δείχνει ένα ευχάριστο σενάριο. Ολα συνηγορούν πως η ανακοίνωση θα επισημοποιει και την αποχώρηση του Ηρακλή Χαλκίδας από το πρωτάθλημα.

Μετά την αποχώρηση του Ηρακλή Χαλκίδας η διοργανώτρια του πρωταθλήματος ΕΣΑΠ θα πρέπει να ασχοληθεί με δύο βασικά θέματα:

Το πρώτο να τροποποιήσει την προκήρυξη και να ανακοινώσει εάν θα υποβιβαστούν ένας η δύο ομάδες στο τέλος της σεζόν 2018-19 και το δεύτερο να μεριμνήσει με τους αθλητές που «εγκλωβίστηκαν» στον Ηρακλή Χαλκίδας. Εφόσον δηλώθηκαν από τον Ηρακλή και μέ βάση τους κανονισμούς, μέχρι 15 Δεκεμβρίου 2018 οπότε ανοίγει η μεταγραφική περίοδος δε θα μπορούν να αγωνιστούν σε άλλη ομάδα. Εδώ όμως πρόκειται για μία ειδική περίπτωση ομάδας που διαλύεται και κανείς δεν θα ήθελε τους αθλητές να είναι «όμηροι». Για αυτή την αλλαγή θα χρειαστεί υπουργική απόφαση μετά από εισήγηση της ΕΣΑΠ.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ