1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
04-01-2018 19:55

Επίσημα στη Χαλκίδα ο Γκόμεζ

Επισημοποιήθηκε η… βόμβα του Ηρακλή Χαλκίδας  ο οποίος ανακοίνωσε την απόκτηση του Ερνάντο Γκόμεζ.
Ο Βενεζουελάνος σταρ που αποχώρησε από τον ΠΑΟΚ δεν άργησε να βρει στον Ηρακλή Χαλκίδας τον νέο σταθμό της καριέρα του. Πλέον η ομάδα της Χαλκίδας ισχυροποιείται πολύ και στον δεύτερο γύρο αναμένεται να χτυπήσει δυνατά την πόρτα της τετράδας.

Η ανακοίνωση


Το ΤΑΑ του Ηρακλή Χαλκίδας με μεγάλη υπερηφάνεια ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με ένα αθλητή παγκόσμιας εμβέλειας, μια τεράστια προσωπικότητα στο χώρο του βόλεϊ, τον Ερνάντο Γκόμεζ ο οποίος θα αγωνίζεται με τη φανέλα του συλλόγου μας μέχρι το τέλος της σεζόν.

Ο ΕρντάντοΓκόμεζ γεννήθηκε στις 30 Ιουλίου του 1982 στη Βενεζουέλα και μετράει περισσότερες από 300 συμμετοχές με την εθνική του ομάδα έχοντας κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο στους Παναμερικανικούς αγώνες. 

  Στην Ελλάδα έχει αγωνισθεί για τέσσερα χρόνια με τη φανέλα του Ολυμπιακού κατακτώντας δύο πρωταθλήματα και ένα κύπελλο, δυο χρόνια στον Παναθηναϊκό συμβάλλοντας στην κατάκτηση ενός νταμπλ, ενώ τη σεζόν 14-15 πήρε το νταμπλ με τον ΠΑΟΚ.

Έχει επίσης αγωνισθεί σε Λατινική Αμερική, Ιαπωνία και Τουρκία έχοντας κατακτήσεισυνολικά 11 τρόπαια(πρωταθλήματα, κύπελλα και σούπερ καπ) με τις ομάδες του, ενώ έχει πολλές διακρίσεις και σε ατομικό επίπεδο (πολυτιμότερος παίκτης και καλύτερος σκόρερ) σε όλα τα πρωταθλήματα που αγωνίσθηκε.   

Η διοίκηση του ΤΑΑ Ηρακλή Χαλκίδας καλωσορίζει τον ΕρνάντοΓκόμεζ και του εύχεται να είναι υγιής και να έχει πολλές επιτυχίες με την φανέλα του συλλόγου μας».

Σχετικά άρθρα

  • Απόλλων-Παναθηναϊκός ζωντανά από το Sports On Air
    Ο Απόλλωνας διοργανώνει το Σαββατοκύριακο στο κλειστό της Ριζούπολης το 1ο τουρνουά ανδρών «Δημήτρης Καλαϊτζής» και οι φίλοι του αθλήματος θα εχουν την ευκαιρία να δουν Live από το διαδικτυακό κανάλι του Sports on Air, το βράδυ του Σαββάτου στις 20.30, τον δεύτερο ημιτελικό αυτού του σημαντικού τουρνουά ανάμεσα σε Απόλλωνα-Παναθηναϊκό.
  • Κυκλοφόρησαν τα διαρκείας του Ηρακλή Χαλκίδας: «Όλοι μαζί μπορούμε»
    Με το σύνθημα «όλοι μαζί μπορούμε» ο ΑΠΦΣ Ηρακλής Χαλκίδας ξεκίνησε την εκστρατεία για προπώληση εισιτηρίων διαρκείας για τη σεζόν 2018-19. Αναλυτικά:
  • Ο Δανός Στιν Σόρενσεν ο νέος διαγώνιος του Ηρακλή Χαλκίδας
    Ο Δανός Στιν Σόρενσεν (Steen Sorensen) είναι ο νέος διαγώνιος του Ηρακλή Χαλκίδας. Ο Σάκης Ψάρρας επέλεξε τον 29 χρονο δίμετρο διεθνή αθλητή για την θέση του διαγωνίου, ο οποίος την τελευταία σεζόν αγωνίστηκε στη Κύπρο με τα χρώματα της Ανόρθωσης.Είναι γεννημένος στις 14 Σεπτεμβρίου 1988 και έχει ύψος 1.98.
  • Για τρίτο χρόνο στον Ηρακλή Χαλκίδας ο Θοδωρής Τσαδήμας
    Ο Ηρακλής Χαλκίδας ανακοίνωσε την ανανέωση του συμβολαίου με τον Θοδωρή Τσαδήμα. O 23χρονος λίμπερο θα αγωνιστεί με την φανέλα του Ηρακλή Χαλκίδας για τρίτη συνεχή σεζόν και στις πρώτες του δηλώσεις αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια για την διοίκηση του συλλόγου.
  • Άδεια συμμετοχής για 5 στη πρώτη συνεδρίαση της Επιτροπής Αδειοδότησης της ΕΣΑΠ
    Την πρώτη της συνεδρίαση είχε την Τετάρτη 11 Ιουλίου η Επιτροπή Αδειοδότησης της ΕΣΑΠ που αποτελείται από τους Χρήστο Ηλιάδη (Πρόεδρο - εκπρόσωπο ΕΣΑΠ), Λευτέρη Κογκαλίδη (εκπρόσωπο ΕΟΠΕ) και Βασίλη Μηνούδη (εκπρόσωπο ΠΑΣΑΠ).

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ