1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
31-10-2017 19:04

H ΕΣΑΠ ψήφισε.... στο Final 4 o Φοίνικας!

Τον Φοίνικα Σύρου ψήφισαν οι ομάδες της Volley League να πάρει την πρόκριση στο Final 4 του League Cup το οποίο θα διοργανώσει ο ίδιος.
Θυμίζουμε ότι η ομάδα της Σύρου είχε ισοβαθμήσει με τον Ηρακλή Χαλκίδας, ο οποίος είχε πάρει την πρόκριση, λόγω της διαφοράς των σετ. Η… ασάφεια της προκήρυξης  έδωσε το δικαίωμα στον Φοίνικα να… κυνηγήσει την πρόκριση και τελικά να την πάρει στα χαρτιά.

Οι εκπρόσωποι των ομάδων στην ΕΣΑΠ κλήθηκαν να αποφασίσουν και έδωσαν το εισιτήριο στην ομάδα με τις περισσότερες νίκες.

Η ανακοίνωση: «Ανακοινώνεται ότι το ΔΣ της ΕΣΑΠ αποφάσισε κατά πλειοψηφία, ότι την πρώτη θέση του Δ΄Ομίλου της πρώτης φάσης της διοργάνωσης του League Cup, μεταξύ των ομάδων που ισοβάθμησαν σε αυτήν (ΤΑΑ ΑΟ  Φοίνικας Σύρου και ΑΠΦΣ Ηρακλής Χαλκίδας), καταλαμβάνει το σωματείο ΑΟ  Φοίνικας Σύρου, το οποίο είχε τις περισσότερες νίκες στον όμιλο και νίκησε στον μεταξύ τους αγώνα.

 Κατά συνέπεια στην τελική φάση του Λιγκ Καπ «Νίκος Σαμαράς» 2017-18 που θα διεξαχθεί στη Σύρο θα αγωνιστούν ο ΑΟ Φοίνικας Σύρου, ο ΜΓΣ Εθνικός Αλεξανδρούπολης, ο Ολυμπιακός ΣΦΠ και ο ΓΑΣ Παμβοχαϊκός».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ