Εκτυπώστε τη σελίδα
19-10-2016 17:30

Ψάχνουν έδρα για τον ΑΟ Κηφισιάς

Το πρόβλημα  του ΑΟΚηφισιάς είναι η έδρα, αφού μαζί τον Κύζικο Νέας Περάμου, συντάχθηκαν κι άλλες ομάδες της Α1 ανδρών και ζητούν την απαγόρευση της χρησιμοποίησης του Ζηρίνειου.
Ως τώρα υπήρχε συμφωνία κυρίων να παραβιαστεί ο κανονισμός και να παίζει η Κηφισιά στο Ζηρίνειο, παρότι είναι πιο χαμηλό από το προβλεπόμενο ύψος. Στην πρεμιέρα η ομάδα του Αρσενιάδη αγωνίζεται εκτός έδρας, επομένως σε 12 ημέρες πρέπει να βρεθεί νέα έδρα.

Ρωτήσαμε τον πρόεδρο της ΕΣΑΠ για την τύχη της Κηφισιάς και μας είπε ότι ψάχνει γήπεδο που να πληροί τις προυποθέσεις και να το αποδεχθεί η ομάδα των Βορείων Προαστείων.

2 σχόλια

  • Comment Link ΑΟΚΑΡΑΣ Τετάρτη, 19 Οκτωβρίου 2016 21:12 posted by ΑΟΚΑΡΑΣ

    Θα ψάχνουν για πολύ καιρό να βρουν κλειστό που να πληρει ΟΛΕΣ τίς προδιαγραφές αφού είναι κοινό μυστικό ότι 2-3 κλειστά τις πληρούν και αυτό το ξέρουν ολοι..

    Πάντως εμείς ακόμη και στη γη του πυρός να κληθουμε να παιξουμε,θα είμαστε ΕΚΕΙ..
    Γιατι... ΑΑΑΟΟΚΑΑΑΡΑΑΑΑΑΑ!!!..
    Προς ΚΑΘΕ αποδέκτη αυτό, και ο νοων νοειτω..

  • Comment Link Ζώρη Ερασμία Μέλος ΤΑΑ ΑΠΣ ΚΥΖΙΚΟΣ Τετάρτη, 19 Οκτωβρίου 2016 15:24 posted by Ζώρη Ερασμία Μέλος ΤΑΑ ΑΠΣ ΚΥΖΙΚΟΣ

    Η Κύζικος δεν ζήτησε την απαγόρευση της χρήσης του Ζηρινείου.Η Κύζικος ζήτησε αν πάρει παράταση χρήσης για 1 έτος η ομάδα της Κηφισιάς,να δοθεί άδεια για την τρέχουσα χρονιά, να χρησιμοποιήσει,την έδρα της Νέας Περάμου και η ομάδα της Κυζίκου.
    Επιπρόσθετα θα πρέπει να γνωρίζετε ότι για τη λήψη μιας τέτοιας απόφασης απαιτείται ΟΜΌΦΩΝΗ απόφαση από τα μέλη της ΕΣΑΠ βάσει της προκήρυξης.
    Παρακαλώ θερμά λοιπόν να αποτυπώνεται επακριβώς η πρόταση της Κυζίκου για να μη δημιουργούνται λανθασμένες εντυπώσεις και συμπεράσματα.
    Σας ευχαριστώ