Εκτυπώστε τη σελίδα
14-02-2018 14:11

Στα πλέι οφ προκρίθηκε ο Ακρίτας Καλαμάτας

Αξιολογείστε το άρθρο
(0 votes)
Την συμμετοχή του στα πλέι οφ ανόδου κέρδισε ο Ακρίτας Καλαμάτας, ύστερα από τη νίκη του με 3-0 κόντρα στον Σπαρτιατικό και δηλώνει πανέτοιμος να διεκδικήσει αυτό που του αξίζει.

Χαρακτηριστικά το δελτίο Τύπου του συλλόγου αναφέρει:

«Τη συμμετοχή του στα play-off ανόδου για δεύτερη συνεχή χρονιά εξασφάλισε ο Α.Ο. Ακρίτας μετά τη νίκη του επί του Σπαρτιατικού Γ.Σ. για την προτελευταία αγωνιστική της Β' Εθνικής γυναικών (3-0).

Η ομάδα μας κατάφερε να συνδυάσει τον πρωταρχικό στόχο της προώθησης και ανάδειξης των νεαρών αθλητριών, που είχε θέσει η διοίκηση, με το αποτέλεσμα με την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο να θεωρείται άκρως επιτυχημένη πριν καν ολοκληρωθεί.

Στο συγκεκριμένο ματς μπήκαμε αρκετά δυνατά ελέγχοντας το ρυθμό του παιχνιδιού στο πρώτο σετ .

Στη συνέχεια η φιλοξενούμενη ομάδα ανέβασε την απόδοση της, παρόλα αυτά έστω και δύσκολα έγινε το 2-0. Με τη ψυχολογία υπέρ μας το τελικό σκορ ήρθε σχετικά εύκολα.

Ακολουθεί στις 4 Μαρτίου ο τελευταίος αγώνας της κανονικής περιόδου με τον Απόλλωνα με το ενδιαφέρον να εστιάζεται στο πως θα διαμορφωθεί η κατάταξη στην πρώτη τετράδα από την οποία θα προκύψουν τα ζευγάρια των ημιτελικών. 
.
Τα σετ (20') 25-19, (29') 25-22, (28') 25-20Α'

Διαιτητής: Τσουμελέας Ηλίας
Β' Διαιτητής: Χανδρινός Παναγιώτης
Σημειωτής: Βλαχούλη Όλγα

Α.Ο. ΑΚΡΙΤΑΣ (Ντάκουρης Παναγιώτης): Μπεσή Εβελίνα,, Μάτα Κλέα, Κουκούτση Ευτέρπη, Ορφανέα Αφροδίτη , Βαμβακούση Όλγα, Μαθιουδάκη Νίκη, Λίκα Αγγελική(λ), Πανταζοπούλου Νάνσυ, Μπουζέα Ιωάννα, Μπότη Καλλιρόη, Καπλάνη Θεοδώρα(λ), Μπότη Θεοδώρα, Ιωαννίδη Χριστίνα

ΣΠΑΡΤΙΑΤΙΚΟΣ Γ.Σ. (Κωνσταντόπουλος Μ.): Λαμπρινού Κ., Λάμπρου Α., Δημητριάδη Ν., Καπετάνιου Ε., Αθανασοπούλου Ο., Τσέμπελη Α., Δημάκη Σ. (λ), Θεοφιλάκου Ι., Τσέμπελη Ε. (λ), Βενιζέλου Ε., Αποστολοπούλου Κ., Σάλαρη Π.

Διαβάστηκε 6625 φορές

Σχετικά άρθρα