1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
06-02-2018 03:40

ΕΣΠΕΠ: Τρίποντo για τον Ακρίτα με τούρτα γενεθλίων!

Σημαντική εκτός έδρας νίκη με 1-3 πήρε ο Α.Ο. Ακρίτας στο Βραχάτι απέναντι στον τοπικό Γ.Α.Σ. Παμβοχαϊκο για την 12η αγωνιστική του πρωταθλήματος του της Β' Εθνικής γυναικών ΕΣΠΕΠ.

Η γηπεδούχος ομάδα βρίσκεται σε δύσκολη βαθμολογική θέση και ήθελε τους βαθμούς για να ξεφύγει από την επικίνδυνη ζώνη, ο Ακρίτας όμως έδειξε χαρακτήρα και κατάφερε να πάρει το τρίποντο που τον διατηρεί στην πρώτη τετράδα.

Επόμενος αντίπαλος για την Καλαματιανή ομάδα, ο Σπαρτιατικός Γ.Σ. την ερχόμενη Κυριακή στο κλειστό της Παραλίας. Επίσης η διοίκηση του Ακρίτα ευχήθηκε χρόνια πολλα στην αρχηγό, Ορφανέα Αφροδίτη. για τα γενέθλια της τα οποία γιόρτασε μαζί με τις συμπαίκτριες της.
.
Τα σετ
1 27' 22-25
2 24' 25-19
3 30' 24-26
4 23' 18-25

Α' Διαιτητής: Κούγιας Ευάγγελος
Β' Διαιτητής: Λιόντου Σταυρούλα
Σημειωτής: Μπάρτζη Κωνσταντίνα

Γ.Α.Σ. ΠΑΜΒΟΧΑΪΚΟΣ (Μαρινόπουλος Α.): Παπαδοπούλου, Μπαγιώκου, Κατσαδούρου, Τσιούλκα, Μπάρτζη, Θεοδοσίου, Καριώτη (λ), Βιγλάκη Κ., Κουμέλη, Αρβανίτη, Βιγλάκη Α., Παπακωνσταντίνου, Μπάρλα (λ), Ρέλλα

Α.Ο. ΑΚΡΙΤΑΣ (Ντάκουρης Παναγιώτης): Πανταζοπούλου Νάνσυ, Μάτα Κλέα, Κουκούτση Ευτέρπη, Ορφανέα Αφροδίτη, Βαμβακούση Όλγα, Μαθιουδάκη Νίκη, Καπλάνη Θεοδώρα (λ), Βυζά Αναστασία, Μπουζέα Ιωάννα, Μπότη Καλλιρόη, Λίκα Αγγελική (λ), Μπεσή Εβελίνα

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ