1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
04-08-2016 17:09

Δ.Σ. Ακρίτα: «Θα φανεί ποιος είναι αξιοπρεπής»

Αξιολογείστε το άρθρο
(1 Vote)
Με άλλη μια επιστολή του στο volleynews.gr το νεο ΔΣ του Ακρίτα Καλαμάτας, απαντά σε καινούριο σχόλιο του πρώην προέδρου Χαράλαμπου Καρακύκλα. Η... κόντρα λοιπόν συνεχίζεται, ενώ ο Ακρίτας βρίσκεται υπο διάλυση, αφού δεν κατάφερε να συμμετάσχει στην Α2 γυναικών και  εκκρεμεί και ένα δικαστήριο για τη «διοικητική» τύχη του.

«Ο κ.Καρακύκλας παραδίδει τώρα και μαθήματα αξιοπρέπειας και προτρέπει τα μέλη του Δ.Σ του Α.Ο. Ακρίτας να εφαρμόσουν τη γνωστή αρχαία ρήση "κρείττον του λαλείν το σιγάν". Αυτός που από τον περσινό Δεκέμβρη αντί να συγκαλέσει ένα Δ.Σ ως πρόεδρος του συλλόγου,κώφευε και αγνοούσε τις κατ' επανάληψη οχλήσεις να καταλαγιάσει η κόντρα που είχε ξεσπάσει στο σωματείο με ήρεμο και αξιοπρεπή τρόπο. Αντ' αυτού προτίμησε να πάρει σβάρνα όλα τα ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα του νομού και να διαπομπεύει τον σύλλογο δημοσιοποιώντας τη διαμάχη που είχε ξεσπάσει λες και ενδιέφεραν την τοπική κοινωνία τα εσωτερικά του Ακρίτα ή η δημοσιοποίηση τους ωφέλησε τον σύλλογο .Έκανε τον σύλλογο προσωπικό του μέσο προβολής και δημοσιότητας διαφημίζοντας και διαλαλώντας την προσπάθεια του να μείνει η ομάδα στην κατηγορία αδιαφορώντας αν διασύρονται πρόσωπα και συνειδήσεις και διαγράφεται η αξία και η διαδρομή κορυφαίων ανθρώπων του μεσσηνιακού βολλευ. Αρκετά όμως αμυνθήκαμε και αρκετή λάσπη φάγαμε και εξακολουθούμε να τρώμε.

Η αλήθεια για να την μάθει και ο κόσμος είναι η εξής: και να επιλύετο το πρόβλημα διαφωνίας στο Δ.Σ του συλλόγου, ο κ.Καρακυκλας και οι συνεργάτες του θα παρέμεναν ξανά μειοψηφία. Χρειαζόταν λοιπόν να εφεύρει παρανομίες και παρατυπίες στο σύλλογο, να τον σύρει στα δικαστήρια (αλήθεια,ποιος έχει λερωμένη την φωλιά του;) και να ενορχηστρώσει ένα καθεστώς παρανομίας, παρατυπίας και οικογενειοκρατίας για να ορισθεί προσωρινή διοίκηση στον σύλλογο και να αναλάβει αυτός και οι συνεργάτες του.Εις μάτην όμως. Γιατί ο Ακρίτας ήταν και θα παραμείνει από τα πιο καθαρά και νομότυπα σωματεία στη χώρα. Και ενώ διατράνωνε την πρόθεση του να προσφύγει στο πρωτοδικείο (εκεί όπου μεταξύ άλλων ζήτησε ακόμα και την διάλυση του συλλόγου ως έσχατο τρόπο επίλυσης του προβλήματος) λέγοντας ότι ο σύλλογος βρίθει παρανομιών και παρατυπιών, τέτοιες που και μια ακόμα να αποδεικνύετο θα χορηγείτο η προσωρινή διαταγή για ορισμό διοίκησης , ήρθε η αρνητική απόφαση του δικαστηρίου να τους προσγειώσει.

Και μπορεί η κρίση του δικαστηρίου να είναι προσωρινή με την κύρια δίκη να έχει προσδιορισθεί για τις 2/11 αλλά είναι μια πρώτη ένδειξη του τι ήθελε να πετύχει ο κ.Καρακύκλας και δυστυχώς δε μπόρεσε. Αλήθεια πόσοι από τους αρχικώς αιτούντες την προσωρινή διαταγή θα παραμείνουν ως τις 2/11; Αποκαλεί ντροπή την απόφαση της τωρινής διοίκησης να αγωνιστεί η ομάδα στην κατώτερη κατηγορία επειδή δεν υπάρχουν τα μέσα και οι πόροι για την παραπάνω. Άλλωστε η νέα διοίκηση δεν απαρτίζεται από εύπορους επαγγελματίες ούτε έχει από πίσω της "ομάδα επιχειρηματιών που θέλουν να βάλουν 30.000 ευρώ στο σύλλογο". Η ως άνω απόφαση μπορεί να ήταν οδυνηρή για τον σύλλογο αλλά είναι επιβεβλημένη και απόφαση ειλικρίνειας και αξιοπρέπειας. Για να μη βρεθεί το νέο Δ.Σ να πασχίζει να καλύψει τους λαγούς και τα πετραχήλια που θα έπρεπε να υποσχεθεί για να συμμετάσχει στην ανώτερη κατηγορία. Ας γνωρίζει ο κ .Καρακυκλας ότι λίαν συντόμως, ακολουθώντας τον δρόμο που ο ίδιος χάραξε,θα δημοσιοποιηθούν όλα όσα συνέβησαν με απτές αποδείξεις. Και τότε θα φανεί ποιος είναι αξιοπρεπής και αν και για ποιον ισχύει το "κρείττον του λαλείν το σιγάν".

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ Κ.ΚΑΡΑΚΥΚΛΑ ΕΙΧΕ ΩΣ ΕΞΗΣ

Δευτέρα, 01 Αυγούστου 2016 12:28 posted by Καρακύκλας Χαράλαμπος
Επειδή ο συντάκτης του ανωτέρω περί ντροπής σχολίου(αμφιβάλλω ότι είναι σχόλιο το ΔΣ...δεν λειτουργεί έτσι ο ΑΚΡΙΤΑΣ)προφανώς δεν έχει κατανοήσει ότι διασυρμός δεν είναι η προσφυγή στη δικαιοσύνη όταν η διαδρομή ενός συλλόγου είναι ...αμαρτωλή αλλά επιβεβλημένη υποχρέωση όλων,του υπενθυμίζουμε ότι η δικαιοσύνη δεν απεφάνθη ακόμα...μπορεί να μην όρισε προσωρινή διοίκηση και να άφησε την κατάσταση ως έχει...όρισε όμως ΤΑΚΤΙΚΗ ΔΙΚΑΣΙΜΟ για την 2/11/16 ίσως γιατί ...μηδενί δίκην δικάσεις πριν αμφοίν μύθον ακούσεις....και τότε "αυτός" που κατά το παραπάνω σχόλιο διέσυρε τον Ακρίτα θα είναι εκεί...μαζί με όλους"αυτούς" που προσέφυγαν στη δικαιοσύνη και που τον κράτησαν στην Α2...ΔΕΝ ΑΠΕΛΥΣΑΝ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΟΥΤΕ ΕΔΙΩΞΑΝ ΤΙΣ ΠΑΙΧΤΡΙΕΣ ΟΠΩΣ Ο "ΝΕΟΕΚΛΕΓΕΙΣ" ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΑΜΙΑ ΚΑΙ ΝΥΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΕΙΧΑΝ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ(ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΜΕΛΗ ΤΗΣ...ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ)ΣΤΟ ΜΕΣΟΝ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΕΣΕΙ Η ΟΜΑΔΑ!!!!
Ο ΑΚΡΙΤΑΣ, ΠΑΡΑ ΤΟ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ,ΕΜΕΙΝΕ ΣΤΗ Α2 ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΝΕΤΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΑΛΛΟΙΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ(ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΥΡΙΟΥΣ ΤΗΣ ΕΟΠΕ....).
ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΗ ΜΠΟΡΩΝΤΑΣ ΝΑ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΘΟΥΝ ΣΤΙΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΤΗΣ Α2 ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΙΧΤΡΙΕΣ,ΟΣΕΣ ΑΠΕΜΕΙΝΑΝ,ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΤΟΝ ΑΚΡΙΤΑ ΣΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΜΕΛΑΝΟΤΕΡΗ ΚΑΙ ΠΙΟ ΝΤΡΟΠΙΑΣΤΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΤΟΣΟ ΕΠΑΙΡΟΝΤΑΙ.
Επομένως "κρείττον του λαλείν το σιγάν" για τον συντάκτη του σχολίου για το ποιός πρέπει να ντρέπεται...τουλάχιστον μέχρι την 2/11/16 όταν και θα γελάσει κάθε πικραμένος...γιατί συνήθως όταν γίνεται προσφυγή στη δικαιοσύνη ανησυχεί όποιος έχει λερωμένη τη φωλιά του...και όλοι εμείς που σε αυτή προσφύγαμε τη φωλιά μας την έχουμε καθαρή....
Καρακύκλας Χαράλαμπος
Μέχρι την 30/6/16 πρόεδρος του Ακρίτα....

Διαβάστηκε 6125 φορές

1 σχόλιο

  • Comment Link Καρακύκλας Χαράλαμπος Παρασκευή, 05 Αυγούστου 2016 07:10 posted by Καρακύκλας Χαράλαμπος

    O Aκρίτας volleynews δεν βρίσκεται υπό διάλυση...διαλύθηκε...το κουφάρι έχει μείνει..
    το μαγαζάκι τετέλεσται!!!
    Και από ότι ακούγεται ούτε στο περιφερειακό δεν θα κατέβουν αλλά στο τοπικό!!!...πιό κατω δεν γίνεται...τι την ήθελες την με αλχημείες,μηχανοραφίες και μαϊμουδιες προεδρία ανθρωπέ μου?
    Όσο γιά τα υπόλοιπα θα λάβετε απάντηση...
    αλήθεια αυτά που γράφεις πάτερ φαμίλιας
    don corleone εσύ ο ίδιος τα πιστεύεις?
    Δεν πείθετε κανέναν πλέον...όσο και να με διαβάλετε...μου τα λένε!!!
    Εγώ γράφω με το όνομά μου...εσύ γιατί κρύβεσαι?
    Γιατί δεν γράφεις με το όνομά σου ντρέπεσαι?

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ