1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
31-03-2019 17:20

To μήνυμα παίκτη της ΑΕΚ που συγκίνησε το Μάνο Μακρή από το κρεβάτι του πόνου

Δύσκολες ώρες περνάει εδώ και μία εβδομάδα ο υπεύθυνος του ΤΑΑ ΑΕΚ Μάνος Μακρής μετά από σοβαρή εγχείρηση ανευρίσματος κοιλιακής αορτής που υποβλήθηκε την περασμένη Δευτέρα στο Αττικό νοσοκομείο.

«Τα δύσκολα πέρασαν» είπαν οι γιατροί αλλά παραμένει σε ακινησία και «καλωδιωμένος» στο κρεβάτι του πόνου. «Πονάνε τα παλικάρια ορε; Οποιος είναι ΑΕΚ έχει μάθει να μην πονάει» μας είπε με δυσκολία αλλά και πολύ χιούμορ προσπαθώντας να διασκεδάσει την δύσκολη κατάσταση που περνάει. Τέτοιες ώρες μετράει κανείς τους φίλους και τους πραγματικούς ανθρώπους και ο Μακρής έχει να λέει για το συγκινητικό μήνυμα που του έστειλε ο Ιρανός πασαδόρος της ΑΕΚ Φαρχάντ Σαλαφζούν.

«Κύριε Μάνο μόλις πληροφορήθηκα πως είστε στο νοσοκομείο και λυπήθηκα πολύ. Δεν το γνώριζα και δε μας είπατε κάτι. Είμαι πολύ στεναχωρημένος. Θα ήθελα πολύ να σας δω πάλι σύντομα στο γήπεδο. Θα πάνε όλα καλά. Θα προσεύχομαι για σας», έγραψε ο Σαλαφζούν κάνοντας τον Μακρή να σχολιάσει: «Ηρθε από την άλλη άκρη του κόσμου, δε με ήξερε καν και δείχνει τέτοιο ενδιαφέρον. Πάνω από καλός αθλητής είναι πολύ καλός άνθρωπος. Τον ευχαριστώ πολύ, μου δίνει δύναμη και κουράγιο». 

Σχετικά άρθρα

  • Εκκληση για αίμα για το Μάνο Μακρή στο Αττικό νοσοκομείο

    Στη μονάδα αγγειοχειρουργικής του Αττικού νοσοκομείου διακομίσθηκε εσπευσμένα ο πρόεδρος του ΤΑΑ ΑΕΚ Μάνος Μακρής μετά από σοβαρή μεταγχειρητική επιπλοκή στην επέμβαση κοιλιακής αορτής που υποβλήθηκε πριν λίγους μήνες.

  • Παραιτήθηκε ο Μάνος Μακρής: «Και με τα πολλά και με τα λίγα πάντα κοντά στην ΑΕΚ»
    Την παραίτηση του από υπεύθυνος του ΤΑΑ ΑΕΚ υπέβαλε ο Μάνος Μακρής μετά την εκλογή της νέας διοίκησης στην Ερασιτεχνική ΑΕΚ. Ο Μακρής μετά την δύσκολη αγωνιστική χρονιά αλλά και την περιπέτεια υγείας που πέρασε αποφάσισε να αποχωρήσει από τα κοινά του ΤΑΑ και της ανδρικής ομάδας που κατάφερε να μπει στα πλέι οφ αποφεύγοντας στις περιπέτειες.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ