1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
27-12-2018 19:33

Ανδρεόπουλος: «Είμαστε χαρούμενοι και ενωμένοι, θα κληθούν Παπαδόπουλος, Τσέλιος»

Ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος έδωσε το στίγμα της δεύτερης και τελευταίας προσπάθειας της Εθνικής ανδρών για τα προκριματικά του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

Τόνισε πως υπάρχει καλή επικοινωνία αλλά και συνεργασία με όλους τους διεθνείς και πως θα πρέπει να δοθεί χρόνος αποθεραπείας στους τραυματίες ώστε μέσα στο 2019 να μπουν όλοι στην τελική ευθεία για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

Αποκάλυψε επίσης πως θα κληθούν άμεσα ο διαγώνιος της ΑΕΚ Ηρακλής Παπαδόπουλος και ο κεντρικός του Ολυμπιακού Παρασκευάς Τσέλιος καθώς στη λίστα των τραυματιών είναι ο Τζούριτς, ο Τζιουμάκας, ο Πελεκούδας και ο Πετρέας.

«Βρισκόμαστε εδώ για να ξεκινήσουμε την τελευταία μας προσπάθεια για την πρόκριση αλλά και για την πρωτιά στον όμιλο μας που μετράει για το γόητρο και για μικρό πλεονέκτημα στην κλήρωση των ομίλων. Η περίοδος αυτή είναι δύσκολη διότι οι αθλητές έχουν διανύσει τα 2/5 της σεζόν με τους συλλόγους. Συνήθως αυτή την περίοδο την χρησιμοποιούν οι αθλητές για να αποθεραπευτούν και για να ανασυγκροτηθούν και εμείς ξεκινάμε μία νέα προσπάθεια. Είμαστε όλοι ενωμένοι και χαρούμενοι επειδή το καλοκαίρι κάναμε σκληρή δουλειά που απέδωσε καρπούς και δεν αναφέρομαι μόνο στην πρόκριση αλλά και στον τρόπο που αγωνιστήκαμε. Εφτασε η ώρα να ολοκληρώσουμε ότι ξεκινήσαμε με το κεφάλαιο της πρόκρισης στα τελικά του Ευρωπαϊκού».

Για τους τραυματίες και τις νέες κλήσεις είπε: «Εχουμε αθλητές που το σώμα τους δε μπορεί να ακολουθήσει το πρόγραμμα μας και δεν είναι έτοιμοι. Ο Τζούριτς ενημέρωσε ότι νιώθει πως το σώμα του δε είναι έτοιμο να προσφέρει αυτά που μπορεί και θέλει. Ο Τζιουμάκας χρειάζεται αποθεραπεία από τραύμα στο πόδι. Ο Γιώργος Πετρέας αντιμετωπίζει πολύμηνο τραυματισμό και είναι ευκαιρία για αποθεραπεία. Ο Παναγιώτης Πελεκούδας ταλαιπωρείται από πρόβλημα στη μέση και επανέρχεται σιγά σιγά. Επομένως για τις θέσεις που έχουμε κενά και αντιετωπίζουμε πρόβλημα θα κληθούν ο Ηρακλής Παπαδόπουλος και ο Παρασκευάς Τσέλιος. Για τον Φιλίποφ δεν αναφέρομαι γιατί είναι ήδη στην Ελλάδα και το βράδυ θα είναι μαζί μας ενώ για τον Πρωτοψάλτη μου ζήτησε ο προπονητής του κύριος Χέινεν διμήερη άδεια επειδή έχουν έναν κρίσιμο αγώνα».

 

Στη φωτογραφία ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος με τον Γιώργο Τζιουμάκα.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ