1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
11-10-2018 19:44

Μάνος Μακρής: «Να γίνει νέα κλήρωση και να αποκατασταθούν οι αθλητές του Ηρακλή Χ.»

Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού εξέτασε τους φακέλους των ΤΑΑ της Volley League αλλά θα ανακοινώσει τις αδειοδοτήσεις την Πέμπτη 18 Οκτωβρίου. Είναι κοινό μυστικό πλέον πως ο Ηρακλής Χαλκίδας δεν θα αγωνιστεί στο νέο πρωτάθλημα και το μπαλάκι πέφτει στην ΕΣΑΠ που θα πρέπει να πάρει αποφάσεις.

Ο πρόεδρος του ΤΑΑ ΑΕΚ Μάνος Μακρής ήταν κάθετος σε δύο θέματα που προκύπτουν και είναι το μέλλον των αθλητών που έχουν εγκλωβιστεί στον Ηρακλή Χαλκίδας και το θέμα των δύο ρεπό που προκείπτουν καθώς οι ομάδες ήταν 11 και μένουν 10 οπότε θα υπάρχουν δύο ρεπό ανα αγωνιστική. Ο Μακρής είπε πως η θέση της ΑΕΚ θα είναι να γίνει νέα κλήρωση και να αποκατασταθούν οι αθλητές, δηλαδή, να βρουν άλλες ομάδες:

«Το σωστό είναι να γίνει νέα κλήρωση ώστε να μην έχουμε δύο ρεπό αλλά πέντε αγωνιστικές. Επίσης οι αθλητές που έχουν εγκλωβιστεί στον Ηρακλή Χαλκίδας θα πρέπει να απεμπλακούν. Εχουμε χρέος να το κάνουμε και να ζητήσουμε και υπουργική απόφαση για αυτό. Η ΑΕΚ πλήρωσε ακριβά την στάση του Μαντέκα που έφυγε χωρίς λόγο από την ΑΕΚ και πήγε στον Ηρακλή Χαλκίδας αλλά δεν θέλουμε να μείνει και χωρίς ομάδα. Πρέπει να κινηθούμε άμεσα ώστε να μπούμε επιτέλους στο πρωτάθλημα». Ο Μακρής είπε ακόμα πως η ΑΕΚ βρήκε λύσεις με τον Χρήστο Ντόζη και τον Κώστα Αρσενιάδη και πως υπάρχει μόνη εκκρεμότητα με την οφειλή του Γιάννη Κυριακίδη.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ