1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
02-06-2018 13:08

Τα ρέστα της η ΑΕΚ για τον Τζιουμάκα

Μετά από πέντε επιτυχημένα χρόνια στην Ιταλία, ο Γιώργος Τζιουμάκας είναι έτοιμος να επιστρέψει στην Ελλάδα για χάρη της ΑΕΚ.
Η Ένωση, μετά την επιστροφή της στην Volley League θέλει να δημιουργήσει ένα νεανικό σύνολο, ποντάροντας στον 23χρονο διεθνή, αλλά και στον Ηρακλή Παπαδόπουλο που βρίσκεται αυτή την στιγμή σην Κάρυστο με την Εθνική ομάδα. Στόχος της ΑΕΚ είναι η δημιουργία μίας ομάδας με χαρακτήρα, ποντάροντας σε νέους ταλαντούχους Έλληνες αθλητές, χωρίς να ξεφύγει και το μπάτζετ, με τον Τζιουμάκα να φαντάζει ιδανική περίπτωση.

Ο Γιώργος Τζιουμάκας τα τελευταία πέντε χρόνια αγωνιζόταν στην Ιταλία και φόρεσε την φανέλα της Κούνεο, της Περούτζια, της Πιατσέντζα και τη σεζόν 2017-18 ήταν στην Καστελάνα. Ο Έλληνας διαγώνιος αυτή τη περιόδο ξεκουράζεται και τον Ιούλιο αναμένεται να ενισχύσει την Εθνική ομάδα στο δρόμο για τη πρόκριση στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ