1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
01-06-2018 10:58

Ο Αγγελίδης συνεργάτης του Νεόφυτου στην ΑΕΚ

Ο Κώστας Αγγελίδης επιστρέφει στην ΑΕΚ αυτή τη φορά για να αναλάβει προπονητικό πόστο.

Ο Αγγελίδης που αγωνίστηκε επτά χρόνια στην ΑΕΚ και μάλιστα σε τέσσερις κρίσιμες διαφορετικές περιόδους θα είναι ο συνεργάτης του προπονητή Νίκου Νεόφυτου. Γνωρίζει καλά την ΑΕΚ, τον κόσμο αλλά και την φιλοσοφία της ομάδας και αναμένεται να δώσει πολύτιμη βοήθεια στην διαχείριση αλλά και στην επικοινωνία βοηθώντας παράλληλα τον Νεόφυτο στο προπονητικό του έργο. Να σημειωθεί πως ο Αγγελίδης έχει ζήσει την ΑΕΚ στην καλύτερη της στιγμή που ήταν η 3η θέση στο Κύπελλο κυπελλούχων Ευρώπης τη σεζόν 1999-00 αλλά και τις μεγάλες κρίσεις.



Στο ενεργητικό του έχει έξι ανόδους στην Volley League όχι μόνο με την ΑΕΚ αλλά και με το Μίλωνα και τον Φοίνικα Σύρου και Γ.Σ.Λαμία.  Εχει γεννηθεί στις 19 Μαρτίου 1973 και σαν αθλητής έχει κατακτήσει Πανελλήνιο πρωτάθλημα Παίδων, Πανελλήνιο Σχολικό και Στρατιωτικό, τέσσερα πρωταθλήματα Α2 κατηγορίας και ένα Β΄κατηγορίας. Ηταν μέλος της Εθνικής ανδρών στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα 1993 και Παγκόσμιο πρωτάθλημα ανδρών 1994. Από το 2012 έχει ξεκινήσει την προπονητική του καριέρα στον ΑΕΣΑΦ Κούρος και Α.Ο.Βάρης.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ