1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
22-04-2018 23:01

Ξέμεινε από διαγώνιο ο Παναθηναϊκός στο προσκήνιο σενάριο με Μπατατζίμ

H συμμετοχή του Παναθηναϊκού στο φάιναλ-4 του κυπέλλου ήταν από την αρχή δίκοπο μαχαίρι. Από τη μία η πρόκληση του να αγωνιστεί σε έναν τελικό κυπέλλου μετά από οκτώ χρόνια και από την άλλη η επιβάρυνση βασικών παικτών του ενόψει του αγώνα της χρονιάς με τη Νίκη στο Αιγίνιο την προσεχή Πέμπτη για τα πλέι οφ όπου παίζεται η παραμονή της ομάδας στην Volley League Πάμε Στοίχημα.

Οι πράσινοι έδωσαν έναν εξαντλητικό αγώνα με τον Ηρακλή στον ημιτελικό και παρότι προηγήθηκαν με 2-0 σετ και είχαν και 12 ματς μπολ δεν πήραν τη νίκη - πρόκριση.

Στον ημιτελικό δεν αγωνίστηκε ο Αμερικανός Τζόνσον που έχει πάθει τράβηγμα στη γάμπα, ενώ επιβαρύνθηκε και ο Χρίστος Μπέλος ο οποίος μάλιστα στο τάι μπρέικ έδωσε την τελευταία του ικμάδα. Ο Μπέλος εδώ και καιρό κάνει ηρωικές προσπάθειες καθώς έχει διαγνωσθεί με μηνίσκους και στα δυο του πόδια!

Το πρωί της Δευτέρας και οι δύο αθλητές θα περάσουν ιατρικές εξετάσεις και το πιθανότερο είναι να υποβληθούν σε μαγνητικές εξετάσεις ώστε να διαπιστωθεί η έκταση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν ώστε ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος να γνωρίζει οριστικά εάν θα τους έχει στην διάθεση του στο ματς με τη Νίκη στο Αιγίνιο.

Ο Ανδρεόπουλος μετά τις εξελίξεις αυτές είναι προβληματισμένος και δεν αποκλείεται να στις προπονήσεις που μεσολαβούν να δουλέψει με διαγώνιο τον Μπατατζίμ και ακραίους τους Ανδρεόπουλο, Καρντόσο.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ