1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
01-07-2013 19:34

Δεν συνεχίζει στον Πανελλήνιο ο Καλημεράκης

Αξιολογείστε το άρθρο
(0 votes)
Η αβεβαιότητα ως προς το τμήμα που θα προπονούσε,  αλλά και η πίεση χρόνου, οδήγησαν τον Μανώλη Καλημεράκη στην έξοδο από τον Πανελλήνιο, όπως γνωστοποίησε με την επιστολή του προς τη διοίκηση.

«Με την παρούσα θα ήθελα να σας ευχαριστήσω, για την συνεργασία και την εμπιστοσύνη που επιδείξατε στο πρόσωπο μου τα 2 τελευταία έτη, προσωπικά εσάς πρόεδρε κύριε Ζερβουδάκη Βασίλη και τον κύριο Βασίλη Γκιούσμα, όπου με έφερε και με πρότεινε στον σύλλογο ξανά, σε άλλο πόστο (Προπονητή πλέον ), στον σύλλογο όπου αγωνίστηκα για 8 χρόνια 81-89 καθώς και με τους εφόρους των επι μέρους τμημάτων που συνεργάστηκα κυρίους, Συμεωνίδη Άγγελο, Βαρουξάκη Νίκη, Πολάκη Χρήστο..

Επειδή από την μεριά μου δεν μπορώ να περιμένω όπως παλαιότερα ( Σεπτέμβρη 2012 ) να μάθω σε ποιο αγωνιστικό τμήμα θα σας ήμουν χρήσιμος, και επειδή ο χρόνος με πιέζει, αποχαιρετώ τον σύλλογο που έχω συναισθηματικούς δεσμούς, με πολύ δυνατά και ευχάριστα συναισθήματα.

Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω τις αθλήτριες όπου συνεργαστήκαμε στην Α1 εθνική κατηγορία γυναικών και τους αθλητές-τριες Παίδων – Νεανίδων την τελευταία σεζόν για την άψογη συνεργασία και το ήθος όλων των αθλητών - αθλητριών.

Εύχομαι ολόψυχα στις αγωνιστικές ομάδες και το σύλλογο καλή συνέχεια με περισσότερες επιτυχίες».
Διαβάστηκε 1941 φορές

1 σχόλιο

  • Comment Link Συμεωνίδης Άγγελος Τρίτη, 02 Ιουλίου 2013 16:35 posted by Συμεωνίδης Άγγελος

    Μανώλη κι εγώ με τη σειρά μου θα ήθελα να σε ευχαριστήσω για την άψογη συνεργασία που είχαμε κατά τη διάρκεια του πρωταθλήματος Α1, αλλά και να σε συγχαρώ για τον επαγγελματισμό, το ήθος και την ακεραιότητα του χαρακτήρα σου σε μια περίοδο όχι απλά δύσκολη για τον ΠΓΣ. Δούλεψες αλλά και πρόσεξες το κεφάλαιο του Πανελληνίου ΓΣ που λέγεται αθλητικό δυναμικό. Με το δυναμικό που σου διέθεσαν (2 Νεάνιδες και μερικές κορασίδες) για γυναικεία ομάδα Α1, κατάφερες να κρατήσεις τον ΠΓΣ μέσα στο γήπεδο ενωμένο μέχρι και την τελευταία αγωνιστική αλλά και την ομάδα να αγωνίζεται για να πετύχει ό,τι καλύτερο μπορούσε και μάλιστα χωρίς τραυματισμούς. Θα σε ευχαριστήσω και πάλι για τη συνεργασία μας και σου εύχομαι Καλή Τύχη, γιατί σου αξίζει, με όποια ομάδα κι αν αγωνίζεσαι. Θεωρώ την αποχώρησή σου απώλεια για τον ΠΓΣ.
    Καλή Τύχη!!!
    Συμεωνίδης Άγγελος

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ