1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
27-11-2021 01:04

Οριακή "ναυμαχία " στη Σύρο μεταξύ Φοίνικα και ΟΦΗ (27/11, 19:00, Live Streaming Esap TV)

Η ναυμαχία μεταξύ του Φοίνικα ΟΝΕΧ και του ΟΦΗ είναι από τα ματς που ξεχωρίζουν στην 5η αγωνιστική της Volley League. (5η αγωνιστική, Διαιτητές: Πρέντζας, Μενεσλής, 27/11, 19:00, Live Streaming ESAP TV). Και οι δύο ομάδες προέρχονται από ήττες 3-0 την 4η αγωνιστική. Ο ΟΦΗ ηττήθηκε από Φίλιππο στην Κρήτη και ο Φοίνικας από τον Παναθηναϊκό, επομένως είναι επιτακτική ανάγκη να επιστρέψουν στις νίκες και ειδικά οι Συριανοί που δεν έχουν άλλα περιθώρια στην προσπάθεια που κάνουν για να μπουν μέσα στην πρώτη τετράδα.

O κεντρικός του Φοίνικα ΟΝΕΧ Νίκος Παπαγγελόπουλος είπε: "Το βόλεϊ είναι ένα άθλημα που δεν έχει ισοπαλία, έχει μόνο νίκη ή ήττα. Θεωρώ ότι κάναμε το καλύτερό μας παιχνίδι μέχρι στιγμής και ηττηθήκαμε από μία καλύτερη ομάδα στα σημεία, παρόλα αυτά μας πεισμώνει και συνεχίζουμε τη δουλειά προετοιμαζόμενοι για το παιχνίδι του Σαββάτου. Αναφορικά με το δύσκολο αγωνιστικό διάστημα που ακολουθεί, ο Παπαγγελόπουλος υπογράμμισε: Ξεκινάει ένα δύσκολο πρόγραμμα για την ομάδα, αρχής γενομένης του Σαββάτου. Το ότι ο ΟΦΗ είναι στην τελευταία θέση της βαθμολογίας δεν λέει τίποτα, ίσα ίσα που θα αγωνιστεί χωρίς άγχος απέναντί μας. Σε καμία περίπτωση δεν υποτιμούμε την ομάδα, θα αγωνιστούμε γιατί έχουμε ανάγκη τη νίκη και για ψυχολογικούς λόγους και για να είμαστε όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι και για τη συνέχεια, για το ευρωπαϊκό παιχνίδι της Τετάρτης και για τη Βέροια αργότερα".

Ο ΟΦΗ θα έχει και πάλι απουσίες και όπως είπε ο Κώστας Δεληκώστας το μεγαλύτερο ενδιαφέρον εστιάζεται στον μεθεπόμενο αγώνα με το Μίλωνα: "Κάναμε μια κακή ήττα απο τη Βέροια, αλλά αυτό είναι παρελθόν. Συνεχίζουμε την προσπάθεια μας, για να γίνουμε καλύτεροι" δήλωσε ο προπονητής της ομάδας βολει του ΟΦΗ, Κώστας Δεληκώστας και συμπλήρωσε: "Η Σύρος έχει άλλους στόχους με εμάς, είναι ομάδα της τετράδας. Εμείς προετοιμαζόμαστε για τα παιχνίδια που πρέπει να χτυπήσουμε. Θέλουμε να παίξουμε καλά και με τη Σύρο και με τον ΠΑΟΚ.

Αυτές τις ομάδες πρέπει να κατεβάσουν επίπεδο, για να μπορέσουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί. Ειδικά όταν εμείς παίζουμε χωρίς τον Βαιόπουλο και χωρίς τον διαγώνιο. Εμείς έχουμε δυο στόχους. Να προετοιμαστούμε καλύτερα για το παιχνίδι με το Μίλωνα. Και να έχουμε ξανά μαζί μας τους τραυματίες, γιατί πρέπει να προπονηθούν για να μπορέσουν να παίξουν καλά. Προσπαθούμε να λύσουμε τα προβλήματα μας".

Ο Χανιώτης κεντρικός του ΟΦΗ, Αλέξανδρος Τζουγκαράκης, ανέφερε ότι "συνεχίζουμε τις προπονήσεις μας κάθε μέρα και προσπαθούμε να βελτιωθούμε. Ηταν μια δύσκολη ήττα. Εχουμε δυο τραυματίες στην ομάδα μας. Η Σύρος είναι μια καλή ομάδα, με πολύ καλούς παίκτες. Εμείς θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε".

Για τις εντυπώσεις του στον ΟΦΗ και την πρώτη του χρονιά στην Volley League, ανέφερε ότι "είμαι πολύ ευχαριστημένος στον ΟΦΗ. Κάνω πολύ καλές προπονήσεις και προσπαθώ να βελτιωθώ καθημερινά".

Volley League Ανδρών - 5η αγωνιστική

Παρασκευή 26 Νοεμβρίου 2021

 Π.Α.Ο.Κ. - Παναθηναϊκός 3-0.

Σάββατο 27 Νοεμβρίου 2021

Δ. Βικέλας Σύρος 19.00 (Live Streaming ESAP TV): Α.Ο. Φοίνικας Σύρου ΟΝΕΧ - Ο.Φ.Η.

Διαιτητές: Πρέντζας, Μενεσλής, Παρατηρητής: Πέρρος, Επόπτες: Παπαδημητρίου, Βρούτσης, Γραμματεία: Πιρπινιά.

Μίλωνα 20.00 (ΕΡΤ-3): Α.Ο.Ν.Σ. Μίλων - Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.

Διαιτητές: Ιωαννίδης, Βελώνης, Παρατηρητής: Γεωργουλέας, Επόπτες: Ιωάννου, Βαρατάσης, Γραμματεία: Καλιγέρη. Διαιτητής Video Challenge: Μυλωνάκης.

Κυριακή 28 Νοεμβρίου 2021

Δ. Βικέλας Βέροια 17.00 (Live Streaming ESAP TV): Α.Π.Σ. Φίλιππος Βέροιας - Α.Ο.Π. Κηφισιάς

Διαιτητές: Γεωργιάδης Ε., Δανιηλίδου, Παρατηρητής: Μιχελινάκης, Επόπτες: Χανός, Πλιάχα, Γραμματεία: Συρομάχου

 

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ