1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Ο.Φ.Η.
«Πήραμε αυτό που αξίζαμε» ανέφερε ο προπονητής του ΟΦΗ, Νίκος Αντωνιάδης, μετά την άνοδο του ΟΦΗ στην Volley League.
Η επιστροφή του ΟΦΗ στην μεγάλη κατηγορία, του ελληνικού βόλεϊ, έχει ονοματεπώνυμο: Γιάννης Δανδάλης.
Η επιστροφή του ΟΦΗ στην μεγάλη κατηγορία, του ελληνικού βόλεϊ, έχει ονοματεπώνυμο: Γιάννης Δανδάλης.
Μετά από ένα χρόνο απουσίας ο Ο.Φ.Η. επιστρέφει στη Volley League και μαζί με τον πρωταθλητή της Pre League Φλοίσβο Παλαιού Φαλήρου θα είναι οι δύο ομάδες που θα συμπληρώσουν τις 10 ομάδες για το πρωτάθλημα 2024-25.
Ο ΟΦΗ κέρδισε 3-1 τον Πανιώνιο και με 2-1 νίκες επέστρεψε στην   Volley League  ανδρών.
Σε τρίτο και καθοριστικό ματς θα κριθεί η άνοδος στη Volley League, καθώς ο Πανιώνιος επικράτησε με 3-0 του ΟΦΗ στον δεύτερο αγώνα των play off της Pre League με τις δύο ομάδες να ανανεώνουν το ραντεβού τους για την επόμενη Τετάρτη στο Ηράκλειο.
Μετά από αναμέτρηση θρίλερ που κρίθηκε στις λεπτομέρειες, ο ΟΦΗ επικράτησε στην Κρήτη με 3-2 σετ του Πανιωνίου και πήρε προβάδισμα για την άνοδο στην Volley League.
Στους τελικούς ανόδου προκρίθηκαν ο ΟΦΗ και το Πανιώνιος και οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν για το δεύτερο εισιτήριο της Pre League Ανδρών στην μεγάλη κατηγορία του ανδρικού βόλεϊ.
Στην κορυφή της βαθμολογίας εδραιώθηκε ο Φλοίσβος μετά τη νίκη που πέτυχε επί του Εθνικού και της ήττας του ΟΦΗ από τον Άρη, με την ολοκλήρωση της 12ης αγωνιστικής της Pre League ανδρών.
Το ντέρμπι της  Pre League Φλοίσβος Παλαιού Φαλήρου-ΟΦΗ με ελεύθερη είσοδο.
Στη δεύτερη μεταγραφή για τον Ιανουάριο, προχώρησε η ομάδα βόλεϊ του ΟΦΗ.
Το τμήμα βόλεϊ του ΟΦΗ, είναι απο τα ιδρυτικά τμήματα του συλλόγου το 1925 και μάλιστα όπως έχει γίνει γνωστό και απο άλλες ιστορικές αναφορές και φωτογραφίες, ο ΟΦΗ είχε εκείνη την εποχή, πριν απο 100 χρόνια δηλαδή,  δραστήριο γυναικείο τμήμα βόλεϊ!
Στο κλειστό γυμναστήριο του Βαρδινογιάννειου Αθλητικού Κέντρου, βρέθηκε το Σαββατοκύριακο (9-10/12), ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας βόλεϊ Γιώργος Καραμπέτσος και στελέχη της Ομοσπονδίας βόλει (κ.κ. Χαλβατζής, Καζάκου, Καβαλιεράκης, Μπακοδήμος).
Ο ΟΦΗ ξεπέρασε το εμπόδιο και του Ηρακλή με 3-0 σετ και έκανε το 5Χ5 στο πρωτάθλημα της Pre League ανδρών, παραμένοντας η μοναδική αήττητη ομάδα στην κατηγορία.
Σελίδα 1 από 46

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ