1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
07-06-2021 15:40

'Εβδομη μεταγραφή για τον ΟΦΗ ο Βαγγέλης Βαϊόπουλος (vid)

Την απόκτηση του 24 χρονου κεντρικού (2μ03) Βαγγέλη Βαϊόπουλο από την Αυστρία, ανακοίνωσε ο ΟΦΗ. Ο διεθνής παίκτης με την U-23, επιστρέφει στη Ελλάδα μετά από δύο χρόνια για να βοηθήσει στο φιλέ την Κρητική ομάδα,ώστε να έχει και του χρόνου μια καλή πορεία.

Η ανακοίνωση του ΟΦΗ:

«Το ΤΑΑ ΟΦΗ ανακοινώνει την συμφωνία με τον 24χρονο (11/3/1997) κεντρικό (2μ03) Βαγγέλη Βαϊόπουλο. Το έβδομο φετινό μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας βόλει του ΟΦΗ, την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στην Αυστρία με την UnionRaiffeisenWaldviertel.Είναι διεθνής με την Εθνική ομάδα U-23. Kαρφώνει στα 3.40 και μπλοκάρει στα 3.30.Bαγγέλη, καλώς ήρθες στον ΟΦΗ μας!»

Οι δηλώσεις του Βαϊόπουλου για την επιστροφή του στην Ελλάδα:

«Τιμή μου που θα παίξω στον ΟΦΗ. Θα δώσω το 100%» ανέφερε ο 24χρονος (11/3/1997) κεντρικός (2μ03) του ΟΦΗ Βαγγέλης Βαϊόπουλος, έβδομο φετινό μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας βόλει του ΟΦΗ, η οποία βάζει ένα ακόμη σημαντικό παίκτη, στο ρόστερ της.

Ο διεθνής με την Εθνική Εφήβων αθλητής απο τα Τρίκαλα, ανέφερε για την επιστροφή του στο Ελληνικό πρωτάθλημα, καθώς τα τελευταία δυο χρόνια, αγωνίστηκε στο εξωτερικό, πως «είναι πρόκληση για μένα. Ηθελα να επιστρέψω και χαίρομαι που θα το κάνω με μια ομάδα όπως ο ΟΦΗ. Είμαι πολύ χαρούμενος για την μεταγραφή μου στον ΟΦΗ. Ειναι μια ιστορική ομάδα, είναι τιμή μου που θα παίξω για αυτόν. Ανυπομονώ να ξεκινήσει το πρωτάθλημα».

Ο Βαγγέλης Βαϊόπουλος, είναι η έβδομη συνολικα μεταγραφή του ΟΦΗ, καθώς έχουν αποκτηθεί  οι: Παρασκευάς Τσέλιος (24 ετών, κεντρικός), Pelegrin Vargas, (23 ετών, 1μ93, Ακραίος, Πουέρτο Ρίκο, διεθνής), Fernando Arpajou (27χρονος ,1μ77 διεθνής Αργεντίνος πασαδόρος), Randy Deweese (Αμερικανός, 23 ετών, 2μ01 διαγώνιος), Juan Vasquez (διεθνής ακραίος απο την Βενεζουέλα, 28 ετών, 1μ96) και τον έμπειρο Ελληνα λίμπερο Ακη Δαρίδη (30 ετών, 1μ80).

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ