1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
03-10-2019 13:44

Ε.Ε.Α.: Ο Ηρακλής δεν κατέθεσε φάκελο και η Α.Ε.Κ. συνεχίζει να «πουλάει τρέλα»

Το volleynews.gr βρίσκεται έξω από τα γραφεία της Επιτροπής επαγγελματικού αθλητισμού και σας ενημερώνει για την εξέταση των φακέλων των ομάδων των Τ.Α.Α., που θα αγωνιστούν στη Volley League 2019-20.

Με τα μέχρι τώρα δεδομένα, το σίγουρο είναι ότι ο Ηρακλής δεν κατέθεσε καν φάκελο στην Επιτροπή, υλοποιώντας στο ακέραιο την ανακοίνωση της διοίκησης του Δ.Σ. να μην κατέβει στο νέο πρωτάθλημα.

Η δεύτερη περίπτωση που παίρνει τον δρόμο της εξόδου φαίνεται να είναι της Α.Ε.Κ., καθώς ο σχετικός φάκελος που κατέθεσε ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής Αλέξης Αλεξίου, δεν έχει μέσα βασικά δικαιολογητικά σχετικά με τις υποθέσεις που είναι ανοικτές (τελεσίδικες αποφάσεις κτλ). Σημειώνεται ότι η Α.Ε.Κ. είναι η μόνη που δεν έχει δηλώσει συμμετοχή στο πρωτάθλημα μέσα στις προβλεπόμενες ημερομηνίες της προκήρυξης, ούτε και έχει αποδεκτεί την προκήρυξη. Επίσης, δεν έχει υλοποιηθεί τίποτα προς τους αθλητές και ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής Αλέξης Αλεξίου συνέχισε τις ειρωνείες και τις επιθέσεις προς πάσα κατεύθυνση για τους φορείς του Ελληνικού Βόλεϊ.

Αντίθετα, την τελευταία στιγμή οι δυνάμεις του Παμβοχαϊκού και του Εθνικού Αλεξανδρούπολης μαζί με τους τοπικούς φορείς και ορισμένων επιχειρηματιών, φαίνεται να σώζουν τις δύο ομάδες από την διάλυση. Κατέθεσαν κανονικά φακέλους στην Ε.Ε.Α. με ορισμένες εκκρεμότητες που πιθανόν θα διευθετηθούν, αφού πάρουν μία σχετική παράταση.

Επίσης εκκρεμότητες που αναμένεται να διευθετηθούν έχει και ο Ο.Φ.Η. που ακόμα δεν έχει κλείσει το τυπικό της δημιουργίας του νέου Τ.Α.Α..

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ