1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1198
02-11-2013 19:38

Οικονόμου: «Δύσκολη νίκη, στις λεπτομέρειες» (video)

Ο προπονητής της ΑΕΚ, Απόστολος Οικονόμου μίλησε στην κάμερα του Volleynews.gr,  για τη νίκη της ομάδας του επί του Παναθηναϊκού, εξηγώντας τους λόγους για τους οποίους ήρθε η νίκη. Αξίζει να αναφερθεί ότι ο τεχνικός της Ένωσης είχε μόνο καλά λόγια να πει για τους φίλους των πρασίνων που τραγουδούσαν σε ολόκληρη τη διάρκεια του αγώνα, στηρίζοντας την ομάδα τους, χωρίς ακρότητες απέναντι στα κορίτσια της ΑΕΚ. 
Επίσης αναφέρθηκε στις απουσίες της ομάδας του, λέγοντας πως όταν όλη η ομάδα θα είναι πλήρης θα παρουσιαστεί μεταμορφωμένη.

Αναλυτικά τα όσα είπε στον Γιάννη Μιχαλάκη, ο προπονητής της «Ένωσης», Απόστολος Οικονόμου:

«Είχα πει και στα αποδυτήρια, ότι η ομάδα που θα κρατήσει την ψυχική της ανθεκτικότητα και θα έχει την ψυχική ηρεμία να κρατήσει την τακτική της, θα πετύχει και τη νίκη. Στο πρώτο σετ μπήκαμε πολύ καλά, με σέρβις τακτικό πάνω στις ακραίες του Παναθηναϊκού, ξέραμε ότι έχουν θέμα στην υποδοχή, το τηρήσαμε πιστά το πλάνο και το πήραμε.

Στα άλλα δυο σετ ξεκίνησε ο Παναθηναϊκός πολύ καλά, μας έβγαλε από το ρυθμό μας, αλλά δόξα τον Θεό, η ομάδα από ένα σημείο και μετά έστρωσε, απέδωσε αυτό που μπορούσε να αποδώσει και τελικά πήραμε στις λεπτομέρειες μια νίκη η οποία μπορεί να φαίνεται εύκολη στα χαρτιά αλλά σίγουρα δεν ήταν.

Θέλω να πιστεύω ότι το άλλο Σάββατο η το πολύ το μεθεπόμενο, να είμαστε όλη η ομάδα πλήρης. Βλέπετε ότι και σήμερα μπήκε η Τοτσίδου, η μία από τις τρεις, όσο μπορούσε η κοπέλα τα έδωσε όλα και μετά θα μπούνε η Μαρίσα και η Γιέλα, και η ομάδα μετά μεταμορφώνεται».

Media

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ