1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Γ.Σ.Πανιώνιος

O.Φ.Η. 2013-14

ΗΡΘΑΝ: Αριστείδης Χατζηκάλφας (Α - Ταταύλα), Κυριάκος Τεφτσής (Α – ΓΕ Ηρακλείου), Κυριάκος Μουτάφης (Π – ΓΕ Ηρακλείου), Νίκος Θεοδώρου (Π – ΓΕ Ηρακλείου), Μανώλης Καλαϊτζής (Δ – ΓΕ Ηρακλείου), Δημήτρης Χατζηδάκης (Κ – ΓΕ Ηρακλείου).

ΕΜΕΙΝΑΝ: Γιώργος Ραβίκαλης (Α), Γιώργος Παπαδάκης (Κ), Αχιλλέας Μαγριπλής (Κ), Γιώργος Λαγουβάρδος (Λ), Θανάσης Παπαχρήστος (Π), Γιώργος Κοσκινάς (Λ), Δημήτρης Τσαγκαρούλης (Κ), Δημήτρης Ζλατιλίδης (Δ).

ΕΦΥΓΑΝ: Μάριος Περπινάκης (Α – Καλαμάτα 80), Γιώργος Βενιανάκης (Δ - σταμάτησε), Ηλίας Χούτος (Α).

ΟΜΑΔΑ 2012-13: Γιώργος Ραβίκαλης (Α), Γιώργος Παπαδάκης (Κ), Αχιλλέας Μαγριπλής (Κ), Γιώργος Λαγουβάρδος (Λ), Θανάσης Παπαχρήστος (Π), Γιώργος Κοσκινάς (Λ), Δημήτρης Τσαγκαρούλης (Κ), Δημήτρης Ζλατιλίδης (Δ), Μάριος Περπινάκης (Α), Γιώργος Βενιανάκης (Δ), Ηλίας Χούτος (Α).

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ 2013-14: Ανδρέας Ματαλιωτάκης (ανανέωσε).

 

 

 



 

 

 

 

 

 

Ο.Φ.Η. 2012-13
Φ. ΑΘΛΗΤΗΣ ΧΩΡΑ ΓΕΝΝΗΣΗ ΥΨΟΣ ΘΕΣΗ ΟΜΑΔΑ 2011-12
3. Γιώργος Ραβίκαλης ΕΛΛ 04/12/1975   Ακραίος Ο.Φ.Η.
11. Μάριος Περπινάκης ΕΛΛ 14/10/1993   Ακραίος Ο.Φ.Η. 
12. Γιώργος Παπαδάκης ΕΛΛ  14/12/1984   Κεντρικός Ο.Φ.Η.
5. Αχιλλέας Μαγριπλής ΕΛΛ  02/02/1983   Κεντρικός Ο.Φ.Η. 
1. Γιώργος Λαγουβάρδος ΕΛΛ 19/04/1979   Λίμπερο Ο.Φ.Η. 
6. Γιώργος Βενιανάκης ΕΛΛ  16/03/1980   Διαγώνιος Ο.Φ.Η.
8. Δημήτρης Τσαγκαρούλης ΕΛΛ  28/02/1988   Κεντρικός Άρης Γουρνών
2. Γιώργος Κοσκινάς ΕΛΛ  01/12/1991   Λίμπερο ΑΘΛΕΣΗ
10. Θανάσης Παπαχρήστος ΕΛΛ 26/08/1983   Πασαδόρος Ο.Φ.Η.
  Ηλίας Χούτος ΕΛΛ      Ακραίος ΑΟΝ Αργυρούπολης
13. Δημήτρης Ζλατιλίδης ΕΛΛ 13/01/1979   Διαγώνιος  
Προπονητής: Ανδρέας Ματαλλιωτάκης
Β΄προπονητής: Θανάσης Νάνος
Τιμ μάνατζερ: Γιάννης Δανδάλης

 

 

Μετά από ένα χρόνο απουσίας ο Ο.Φ.Η. επιστρέφει στη Volley League και μαζί με τον πρωταθλητή της Pre League Φλοίσβο Παλαιού Φαλήρου θα είναι οι δύο ομάδες που θα συμπληρώσουν τις 10 ομάδες για το πρωτάθλημα 2024-25.
Ο ΟΦΗ κέρδισε 3-1 τον Πανιώνιο και με 2-1 νίκες επέστρεψε στην   Volley League  ανδρών.
Σε τρίτο και καθοριστικό ματς θα κριθεί η άνοδος στη Volley League, καθώς ο Πανιώνιος επικράτησε με 3-0 του ΟΦΗ στον δεύτερο αγώνα των play off της Pre League με τις δύο ομάδες να ανανεώνουν το ραντεβού τους για την επόμενη Τετάρτη στο Ηράκλειο.
Μετά από αναμέτρηση θρίλερ που κρίθηκε στις λεπτομέρειες, ο ΟΦΗ επικράτησε στην Κρήτη με 3-2 σετ του Πανιωνίου και πήρε προβάδισμα για την άνοδο στην Volley League.
Η Νέα Σμύρνη θα είναι του χρόνου η πρωτεύουσα του ελληνικού βόλεϊ, αφού μετά τον Μίλωνα στην Volley League ανδρών και του Πανιωνίου στην  Volley League γυναικών, διεκδικούν με αξιώσεις την άνοδο στις μεγάλες κατηγορίες ο Μίλωνας στις γυναίκες και ο Πανιώνιος στους άνδρες.
Στους τελικούς ανόδου προκρίθηκαν ο ΟΦΗ και το Πανιώνιος και οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν για το δεύτερο εισιτήριο της Pre League Ανδρών στην μεγάλη κατηγορία του ανδρικού βόλεϊ.
Στην κορυφή της βαθμολογίας εδραιώθηκε ο Φλοίσβος μετά τη νίκη που πέτυχε επί του Εθνικού και της ήττας του ΟΦΗ από τον Άρη, με την ολοκλήρωση της 12ης αγωνιστικής της Pre League ανδρών.
Το νικηφόρο σερί του συνέχισε για 8ο συνεχόμενο παιχνίδι ο Φλοίσβος. Το Παλαιό Φάληρο επικράτησε με 3-0 σετ του Πανιωνίου στην Νέα Σμύρνη, την μοναδική ομάδα που είχε καταφέρει να τον νικήσει. Έτσι, με το τρίποντο ο Φλοίσβος παρέμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας με 23 βαθμούς και στο +5 από τον ΟΦΗ που έχει όμως παιχνίδι λιγότερο.
Ο Φλοίσβος ήταν ο μεγάλος νικητής στο ντέρμπι κορυφής της Pre League ανδρών με αντίπαλο τον ΟΦΗ.
 Η ανδρική ομάδα βόλει του Πανιωνίου συνεχίζει το “χτίσιμο” της ομάδας για τον δεύτερο γύρο της Πρι Λιγκ, αφού μετά τον Κουέντιν Τσέλερ, ανακοίνωσε ακόμα μια δυνατή μεταγραφή.
Ο Πανιώνιος ενισχύθηκε σημαντικά στο πρωτάθλημα της Πρι Λιγκ ανδρών...
Η μονομαχία τετράδας του πρωτοπόρου ΟΦΗ με τον τέταρτο Ηρακλή Θεσσαλονίκης ξεχωρίζει στο πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής της Πρι Λιγκ ανδρών.
Πρεμιέρα είχαμε στην και στην Α’ ζώνη της Α2 ανδρών με 3/5 νίκες των γηπεδούχων ενώ η Β’ Ζώνη θα ξεκινήσει στις 4/11.
Με μεγάλη επιτυχία και πολύ όμορφους αγώνες ολοκληρώθηκε το επετειακό τουρνουά «Στέλιος Καλαϊτζής». Στον τελικό του 30ου Τουρνουά επικράτησε ο Πανιώνιος της ομάδας του Πανερυθραϊκού με 3-1 σετ και κατέκτησε την 1η θέση.
Σελίδα 1 από 10

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ