Εκτυπώστε τη σελίδα
21-12-2013 19:16

Τρίτωσε τις νίκες ο ΟΠΕΡ, 3-0 τους Ίωνες

Εύκολο απόγευμα για τον ΟΠΕΡ στο Ρέθυμνο, καθώς επικράτησε με 3-0 επί των Ιώνων. Η ομάδα της Κρήτης έκλεισε με τρίποντο το 2013.

Ο ΟΠΕ Ρεθύμνου δεν ξεκίνησε καλά την χρονιά, καθώς τελείωσε τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος με 3 νίκες και 6 ήττες. Από την άλλη οι Ίωνες βρίσκονται στην τελευταία θέση με 2 βαθμούς, και δεν έχουν πανηγυρίσει νίκη την φετινή χρονιά.

«Ήταν ένα πολύ σημαντικό και δίκαιο τρίποντο. Κάναμε καλή εμφάνιση, δείξαμε την ανωτερότητα μας κι έτσι θα μπορέσουμε να κάνουμε καλές γιορτές. Αυτό το τρίποντο μας επιτρέπει να διαχειριστούμε με μεγαλύτερη άνεση την παραμονή μας κι ελπίζω επιστρέφοντας μετά τις γιορτές να παίξουμε και καλύτερο βόλεϊ», δήλωσε ο Μιχάλης Χαχαγιόπουλος ενώ ο Μάρκος Κωβαίος σημείωσε: «Εμείς ήρθαμε εδώ όχι με τις καλύτερες προϋποθέσεις. Δεν κάναμε αυτό που έπρεπε για τα ταξίδι μας εδώ. Αγωνιστικά κάτι πήγαμε να κάνουμε στο τρίτο σετ, αλλά μας κόστισε η έλλειψη αυτοσυγκέντρωσης και για να κερδίσεις εκτός έδρας το Ρέθυμνο που είναι μια πολύ καλή ομάδα χρειάζεται να κάνεις υπερπροσπάθεια. Ελπίζω στο β’ γύρο να είμαστε καλύτεροι σε όλα»

Διαιτητές: Κοκοτσάκης-Καρπουζάς, Τσιντομηνάς

Τα σετ: 25-15, 25-16, 25-19

ΟΠΕΡ (Χαγαγιόπουλος): Σαπαρέφσκα, Κατερίνη, Μιχαήλ, Καλογριδάκη, Μπόνχεβα, Νίκιτς/ Σημαντηράκη –λ, Σμπιράκη, Δραμητινού
ΙΩΝΕΣ (Κωβαίος): Σκορδίλη, Κατσαντώνη, Πρσα, Χρήστου, Φωτεινού, Μαλουσάρη, / Μάρκου –λ, Μουτζούρη, Παπουτσάκη