1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
04-03-2023 01:14

Σκληρή κόντρα Πήγασου Πολίχνης και Κηφισιάς

Το δεύτερο τηλεοπτικό ντέρμπι που θα μεταδόσει η Δημόσια Τηλεόραση μέσω του ΕΡΤ Flix θα γίνει μεταξύ του Πηγάσου Πολίχνης και του Α.Ο.Π.Κηφισιάς. (17η αγωνιστική, 4/3, 19:00, ERT-FLIX Sports, Διαιτητές: Δανιηλίδου, Βασιλειάδης)

Ο Πήγασος Πολίχνης καίγεται για τους βαθμούς για να ενισχύσει τη θέση του στη βαθμολογία της κανονικής περιόδου η οποία θα μεταφερθεί στα πλέι άουτ. Έχει 15 βαθμούς έναντι του Άθλου Ορεστιάδας και εκτός από τον αγώνα με την Κηφισιά, την τελευταία αγωνιστική θα αντιμετωπίσει τον ΟΦΗ στην Κρήτη.

Ο προπονητής του Πήγασου Πολίχνης Γιάννης Ορφανός που θα αντιμετωπίσει την παλιά του ομάδα είπε: « Ένα πολύ δύσκολο εντός έδρας παιχνίδι με την Κηφισιά και περιμένω από την ομάδα να δείξει ένα καλό πρόσωπο. Δουλεύουμε καλά τις τελευταίες προπονήσεις, τα παιδιά είναι όλα συνειδητοποιημένα στο που βρίσκεται η ομάδα και ποιους στόχους πρέπει να πετύχει οπότε καταλαβαίνουμε ότι αυτό το ματς μας ενδιαφέρει πάρα πολύ βαθμολογικά.

Από εκεί και πέρα παίζουμε με μια ομάδα έμπειρη που έχει κάνει πολύ καλά αποτελέσματα, το ότι προέρχεται από δύο ήττες αυτό δεν μας λέει κάτι, σίγουρα θα έρθει να διεκδικήσει κάποιο θετικό αποτέλεσμα. Νομίζω ότι είναι στο χέρι μας να παίζουμε σωστά, να συνεχίσουμε τον καλό ρυθμό προπονήσεων και να έχουμε κάποιο θετικό αποτέλεσμα στο παιχνίδι»

Ο αρχηγός του Πήγασου Πολίχνης Αργύρης Μαυροβουνιώτης δήλωσε: «Με δύο αγωνιστικές να απομένουν και φτάνοντας στο τέλος του πρωταθλήματος περιμένουμε από την ομάδα μας μια πολύ δυνατή εμφάνιση έτσι ώστε να καταφέρουμε να πάρουμε όσον το δυνατόν περισσότερα από το ματς με την Κηφισιά. Γνωρίζουμε ότι η Κηφισιά είναι μια έμπειρη ομάδα, παίζει καλά αλλά κι εμείς στο γήπεδο μας είμαστε εξίσου δυνατοί. Η ομάδα έχει δουλέψει πολύ καλά το τελευταίο διάστημα, είναι έτοιμη και περιμένουμε τον κόσμο να έρθει να μας στηρίξει, να δώσει βροντερό παρών το οποίο το χρειαζόμαστε έτσι ώστε να μας σπρώξει προς τη νίκη. Κάθε βαθμός είναι σημαντικός, τον χρειαζόμαστε για να αισθανθούμε πιο σίγουροι και πιο ασφαλείς. Αφήνουμε πίσω μας το ματς με τον Παναθηναϊκό, μια αρκετά έμπειρη ομάδα. Εμείς πήγαμε για το καλύτερο δυνατό, ο Παναθηναϊκός έπαιξε πολύ καλά και δεν καταφέραμε να πάρουμε κάτι, οπότε ο στόχος μας είναι τα επόμενα δύο ματς». Ο Α.Ο.Π.Κηφισιάς έχει 24 βαθμούς έναντι του Φοίνικα που έχει 27 και του Μίλωνα που έχει 31. Επομένως έχει χάσει κάθε ελπίδα για την 4αδα και ουσιαστικά περιμένει τον αντίπαλο του με τον οποίο θα μονομαχήσει για την 5η θέση που οδηγεί στην Ευρώπη.

Ο προπονητής του Α.Ο.Π. Κηφισιάς  Κώστας Χριστοφιδέλης δήλωσε: « Προερχόμαστε από ανεπιτυχή αποτελέσματα σε Κύπελλο και πρωτάθλημα αν και ειδικά απέναντι στον Ολυμπιακό είχαμε καλές στιγμές. Έχουμε μπροστά μας ένα δύσκολο παιχνίδι, σε μία δύσκολη έδρα με μια δυσκολοκατάβλητη ομάδα όπως ο Πήγασος.

Από την πλευρά μας εξασφαλίσαμε σχετικά εύκολα μία θέση στην πρώτη 6άδα της Volley League που ήταν ο βασικός στόχος μας, αυτό όμως δεν σημαίνει  ότι θα πάμε στη Θεσσαλονίκη χωρίς να προσπαθούμε να βελτιωνόμαστε και να νικάμε. Εμείς ήδη έχουμε ξεκινήσει και δουλεύουμε κάποια παιδιά για να βελτιώσουν τόσο την ατομική τους τακτική όσο και την τεχνική τους. Ο αγώνας με τον Πήγασο είναι μία καλή ευκαιρία να τεστάρουμε την πρόοδο τους και με ενδιαφέρει πολύ να είμαστε συγκεντρωμένοι, να μείνουμε πιστοί στο πλάνο μας ώστε να πάρουμε ένα “καθαρό” τρίποντο».

Ο προπονητής της Κηφισιάς αναφέρθηκε και στο τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη που έχει συγκλονίσει την Ελλάδας τονίζοντας: «Δυστυχώς ζούμε σε μία χώρα στην οποία η πρόληψη έρχεται σε δεύτερη μοίρα. Μακάρι να είναι το τελευταίο δυστύχημα!

Όλοι είμαστε γονείς, όλοι μπορούμε να καταλάβουμε τι συμβαίνει και πόσο εκτεθειμένοι είμαστε. Είμαι ιδιαίτερα δύσκολη η στιγμή και καλό θα είναι να σιωπούμε. Ελπίζω να μπορέσουμε ως χώρα να βελτιώσουμε τις συνθήκες έτσι ώστε να μπορέσουμε να αποτρέψουμε στο μέλλον παρόμοια γεγονότα».

Ο Αντώνης Σπηλιώτης της Κηφισιάς είπε: «Το παιχνίδι απέναντι στον Πήγασο είναι δύσκολο καθώς καλούμαστε να αγωνιστούμε σε μία δυνατή έδρα. Παρόλα αυτά θεωρώ ότι διαθέτουμε την ποιότητα που απαιτείται προκειμένου να φτάσουμε στη νίκη. Τα τελευταία αποτελέσματα μας έχουν πεισμώσει. Οι συνεχόμενες ήττες δεν μας ρίχνουν, αλλά μας κάνουν ακόμα πιο δυνατούς και αποφασιστικούς.

Πιστεύω ότι αν εκμεταλλευτούμε τα δυνατά μας σημεία θα μπορέσουμε να φύγουμε από την Πολίχνη με τους βαθμούς της νίκης. Εμείς μέχρι τον τελευταίο πόντο του πρωταθλήματος θα κυνηγήσουμε το καλύτερο που μπορούμε, δηλαδή την 5η θέση».

Μιλώντας για το δυστύχημα στα Τέμπη τόνισε: «Ασφαλώς είναι ένα γεγονός που μας συγκλόνισε όλους. Εκφράζω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων και ελπίζω οι τραυματίες να επιστρέψουν σύντομα υγιείς στα σπίτια τους».

 

Στον Α γύρο που ήταν και ο πρώτος αγώνας των δύο ομάδων στο πρωτάθλημα ο Α.Ο.Π.Κηφισιάς νίκησε 3-2 (25-19, 26-28, 25-21, 23-25, 15-13).

Volley League 2022-23

17η αγωνιστική

Σάββατο 4 Μαρτίου 2023

Γυμναστήριο Αγίου Θωμά, Μαρούσι, 16:45 (Live Streaming PAO TV): Παναθηναϊκός Α.Ο. - Φ.Ε.Σ.Αριστοτέλης Διαιτητές: Χανδρινός, Καραγιαννόπουλος, Παρατηρητής: Ράπτης, Επόπτες: Ζαρμπίνης, Σπίγγου, Γραμματεία: Καρατζογλίδου.

Γυμναστήριο Δημήτριος Βικέλας, Ερμούπολη, 18:00 (ERT-FLIX Sports): Α.Ο.Φοίνικας Σύρου ΟΝΕΧ - Α.Ο.Ν.Σ.Μίλων Διαιτητές: Κουτσούλας, Βελώνης, Παρατηρητής: Ανδρονικίδης, Επόπτες: Παπαδημητρίου, Μπαρμπούνης, Γραμματεία: Θεοδωρίδου.

Γυμναστήριο Αλέξανδρος Νικολαΐδης, Πολίχνης, 19:00 (ERT-FLIX Sports): Πήγασος Πολίχνης - Α.Ο.Π.Κηφισιάς Διαιτητές: Δανιηλίδου, Βασιλειάδης, Παρατηρητής: Καραμπαλάσης, Επόπτες: Κουκουμάκας Π., Λούμσι, Γραμματεία: Χατζηγεωργίου. Κυριακή 5 Μαρτίου 2023

Γυμναστήριο Νίκος Σαμαράς, Ορεστιάδα, 19:00 (Live Streaming ESAP TV You Tube): Α.Σ. Άθλος Ορεστιάδας - Π.Α.Ο.Κ. Διαιτητές: Αβραμίδης, Ισκάς, Παρατηρητής: Σαρδάνης, Επόπτες: Βαλκανιώτης, Πυλούδης, Γραμματεία: Σαρδάνη.

Τετάρτη 8 Μαρτίου 2023

Γυμναστήριο Μελίνα Μερκούρη, Ρέντη , 18:30 (Live Streaming ESAP TV You Tube):: Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. - Ο.Φ.Η. Διαιτητές: Κυριοπούλου, Μιχαήλογλου, Παρατηρητής: Καπάνταης, Επόπτες: Παπαχατζής, Σαμοθράκης, Γραμματεία: Καλιγέρη

 

 

 

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ