1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
20-03-2018 23:38

Τι σημαίνει η τιμωρία του Ολυμπιακού για τα επεισόδια στο Μετς και η κλήση Παπαγγελόπουλου;

Η τιμωρία της ομάδας του Ολυμπιακού για επεισόδια που έγιναν σε αγώνα που δεν αγωνίζονταν η ομάδα του Πειραιά αλλά ο Παναθηναϊκός με τον Εθνικό Πειραιώς και η κλήση σε απολογία του κεντρικού της Κηφισιάς Νίκου Παπαγγελόπουλου σηκώνουν πολύ συζήτηση.

Κατ΄ αρχήν η αθλητική δικαστής μέσως της ΕΣΑΠ δεν ανακοίνωσε επίσημα την ποινή αλλά την κοινοποίησε μόνο στον Ολυμπιακό και αφορούσε τα επεισόδια που έγιναν έξω από το γυμναστήριο του Μετς με το τέλος του αγώνα Παναθηναϊκός - Εθνικός Πειραιώς τον περασμένο Δεκέμβριο.

Η απόφαση δημιουργεί δεδικασμένο να τιμωρούνται οι ομάδες που δεν αγωνίζονται αλλά αποδεδειγμένα οι οπαδοί τους συμμετείχαν σε επεισόδια άλλων αγώνων. Οπως φαίνεται η δικαστής έλαβε υπ΄όψη της την έκθεση της ΔΕΑΒ αλλά και τις συμπληρωματικές της Αστυνομίας η οποία έκανε συλλήψεις και από την ανάκριση οι συλληφθέντες δήλωσαν οπαδοί του Ολυμπιακού. Μάλιστα ένας εξ αυτών ήταν και υπάλληλος της Βουλής στην ασφάλεια βουλευτή της Χρυσής Αυγής.

Το ΤΑΑ Ολυμπιακός διαμαρτύρεται διότι αφενός θα κληθεί να πληρώσει ένα βαρύ πρόστιμο που σύμφωνα με πληροφορίες είναι 1.500 Ευρώ και αφετέρου δημιουργείται προηγούμενο να τιμωρείται κάθε φορά που γίνονται επεισόδια σε διαφορετική μέρα και τόπο από την ημέρα από τους επίσημους αγώνες. Το ίδιο θα ισχύσει φυσικά και για άλλες ομάδες και ίσως και στα άλλα αθλήματα και φυσικά μετά τα πρόστιμα έρχονται οι αποκλεισμοί των εδρών και η αφαίρεση βαθμών...

Δεν έγινε ένσταση...

Η δεύτερη υπόθεση αφορά στην περίπτωση του Νίκου Παπαγγελόπουλου ο οποίος αποβλήθηκε στον αγώνα της Κηφισιάς με τη Νίκη στο Αιγίνιο και αγωνίστηκε στον επόμενο αγώνα της ομάδας του με τον Ηρακλή στο Ζηρίνειο. Σύμφωνα με τους κανονισμούς δεν είχε το δικαίωμα να αγωνιστεί στο Κηφισιά - Ηρακλής αλλά με το ηλεκτρονικό φύλλο αγώνος κανείς δεν το πρόσεξε, ούτε και ο Ηρακλής έκανε ένσταση. Μάλιστα ο αγώνας τελειωσε με 3-1 υπέρ της Κηφισιάς κι αν ο Ηρακλής είχε κάνει ένσταση σίγουρα θα την κέρδιζε.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ