1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
28-10-2017 15:42

Πρεμιέρα στη Σύρο με επιστροφή Δημητριάδη

Πέρασαν 3,5 χρόνια από την τελευταία αναμέτρηση μεταξύ του Φοίνικα Σύρου και της Νίκης Αιγινίου για την Volley League «Πάμε Στοίχημα» και το «πειρατικό» υποδέχεται στο νησί την ομάδα της Πιερίας (1η αγωνιστική, 29/10, 16.30, Διαιτητές: Μυλωνάκης, Παπακοσμάς).
Μετά τη διοργάνωση του ομίλου του Λιγκ Καπ ο Φοίνικας συνεχίζει το σερί των εντός έδρας αγώνων και θέλει να ξεκινήσει με τρίποντο το νέο πρωτάθλημα. Τα δύο προηγούμενα χρόνια ο Φοίνικας έπαιξε στην έδρα του την πρώτη αγωνιστική και σημείωσε νίκες με 3-2 επί της Κηφισιάς (2016-17) και του Ολυμπιακού (2015-16).

Εμειναν μόνο τρεις

Από την περσινή ομάδα του Φοίνικα έμειναν μόνο οι Αλέξανδρος Χήρας (Κ), Δημήτρης Ζήσης (Λ), Αλβι Σούρδι (Α).

Αποκτήθηκαν οι Θάνος Μαρούλης (Π), Χρήστος Στεφανίδης (Α), Καρελ Λινζ (Α – Τσεχία), Κωνσταντίνος Κογκαλίδης (Λ), Θεοδόσης Ηλίας (Π), Μπόγιαν Γιορντάνοφ (Δ – Βουλγαρία), Φραν Πέτερλιν (Α – Κροατία), Γιώργος Πεντίδης (Κ), Τάσος Σταυρακάκης (Α-Λ), Τάσος Γάτσης (Κ).

Εφυγαν οι Μανώλης Δημητριάδης (Π), Γιάννης Μάρκου (Α), Νίκος Κουμιώτης (Α-Λ), Μίλια Μρντακ (Δ – Σερβία), Δημήτρης Εφραιμίδης (Α), Χρίστος Παπαδόπουλος (Κ), Ρεινάλντο Ντε Ουτέιρο (Α – Βραζιλία), Γιώργος Βελέντζας (Κ-Δ), Πέταρ Τουρανιάνιν (Κ – Σερβία).

Το πέρασμα του Γάτση από το Αιγίνιο

Ο κεντρικός του Φοίνικα Τάσος Γάτσης ο οποίος για τρία χρόνια (2010-13) αγωνίστηκε στη Νίκη Αιγινίου είπε: «Το πρωτάθλημα για ακόμη μια χρονιά θα είναι ανταγωνιστικό. Οι ομάδες έχουν ενισχυθεί σημαντικά και ο κόσμος θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει υψηλού επιπέδου βόλεϊ. Είμαστε σε πάρα πολύ καλή κατάσταση, δουλέψαμε πολύ στην προετοιμασία και θέλουμε να βγάλουμε καλή εικόνα στους αγώνες μας. Στόχος μας την Κυριακή κόντρα στη Νίκη Αιγινίου είναι η νίκη και εύχομαι ο κόσμος μας να γεμίσει το γήπεδο, να δείξει ότι και φέτος θα είναι κοντά μας και ταυτόχρονα να μας ενισχύσει όπως μόνο εκείνος γνωρίζει».

Χωρίς Γκόρτσανιουκ η Νίκη

Μετά από τρία χρόνια στην Α2 ανδρών η Νίκη Αιγινίου επιστρέφει στη μεγάλη κατηγορία. Ο Θανάσης Στράντζαλης δεν θα έχει στη διάθεση του τον τραυματία Ζένια Γκόρτσανιουκ ο οποίος είχε αγωνιστεί στο Φοίνικα τη σεζόν 2012-13 όπου το «πειρατικό» είχε αντιμετωπίσει στους τελικούς τον Ηρακλή.Από την ομάδα που πήρε την άνοδο έμεινα οι Γιώργος Παπαλεξίου (Α), Αργύρης Μαυροβουνιώτης (Α), Αλέξανδρος Κιοσσές (Π), Χρήστος Γκορίδης (Κ), Νίκος Μήλης (Δ).

Αποκτήθηκαν οι Μανώλης Δημητριάδης (Π), Θανος Ντίνας (Κ), Τζόναθαν Κιχάδα (Κ - Βενεζουέλα), Τάσος Ρεμπούτζιας (Π), Μπόγιαν Στρούγκαρ (Δ - Μαυροβούνιο), Θανάσης Παπάζογλου (Κ), Ζένια Γκόρτσανιουκ (Α), Αλεξάντερ Λουκούμι (Α - Βραζιλία), Βαγγέλης Κουτσονίκας (Α), Μπόγιαν Ραΐκοβιτς (Λ - Σερβία)

Αποχώρησαν από την περσινή ομάδα οι Γιώργος Αγγελίδης (Δ), Αλέξανδρος Αντωνιάδης (Λ), Παυσανίας Αντωνίου (Α), Χρήστος Γκιτέρσος (Π), Παρασκευάς Γκορτσίλας (Α), Χρηστος Γκορτσίλας (Π), Δημήτρης Δημητριάδης (Π), Μιχάλης Ιμβριώτης (Κ), Βασίλης Κόκκινος (Α), Βασίλης Χασιαπέτης (Κ).

Γυρίζει στο νησί ο Δημητριάδης

Το πρόσωπο του αγώνα θα είναι σίγουρα ο Μανώλης Δημητριάδης. Ο έμπειρος πασαδόρος που στο δεύτερο μισό της περσινής σεζόν αγωνίστηκε στον Φοίνικα συνεχίζει την καριέρα του στη Νίκη Αιγινίου και θα κάνει το επίσημο ντεμπούτο του κόντρα στην παλιά του ομάδα. Μάλιστα λόγω τραυματισμού δεν βοήθησε στους αγώνες του Λιγκ Καπ.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ