1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
09-02-2016 22:46

Στο Αιγίνιο του Στράντζαλη ο Ηρακλής

Στο Αιγίνιο η πρωτοπόρος του Γ’ ομίλου της Α2 Ανδρών, Νίκη, υποδέχεται τον Ηρακλή (19.30) στο ματς για τους 16 του Κυπέλλου ανδρών
«Αυτό το παιχνίδι για μας είναι μια πρόκληση. Κατ’ αρχήν αποτελεί μια τιμή για τη Νίκη το γεγονός ότι είναι η μοναδική ομάδα της Α2 από το Βορρά που συνεχίζει στο Κύπελλο και θα βρεθεί αντιμέτωπη με μια ομάδα της Α1. Αυτό το παιχνίδι θα είναι μια γιορτή και ένα τεστ για εμάς εν όψει των μπαράζ της ανόδου καθώς ο μεγάλος μας στόχος είναι η επιστροφή στην Α1», δήλωσε ο Θανάσης Στράντζαλης ο οποίος την τελευταία στιγμή θα αποφασίσει για τη χρησιμοποίηση του διαγωνίου Αλέξανδρου Γεωργόπουλου.

Στον Ηρακλή αντιθέτως ο Γιάννης Ορφανός δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα και όπως τόνισε: «Δεν υποτιμούμε καθόλου το Αιγίνιο λόγω της διαφοράς κατηγορίας και θέλουμε να προχωρήσουμε στο Κύπελλο. Σίγουρα είμαστε καλά μετά τη νίκη στο Βραχάτι, καθώς ρεφάραμε μια κακή ήττα και η πρόκριση στο Κύπελλο θα είναι μια ακόμη τονωτική ένεση για την ομάδα μου».

1 σχόλιο

  • Comment Link Γ. Χ. Τετάρτη, 10 Φεβρουαρίου 2016 07:36 posted by Γ. Χ.

    Κε Ορφανε δεν υπαρχει και τοσο διαφορα κατηγοριας. Η Πετοσφαιριση του Τσιργογιαννη και του Καλαιτζιδη ειναι προτελευταια και εν δυναμει ομαδα Α2 και η Νικη ειναι πρωτη στην Α2 και εν δυναμει ομαδα Α1. Για μπατζετ δε νομιζω να υπαρχουν διαφορες. Οποτε ..... Κατα τα αλλα το παιχνιδι ειναι ανοιχτο αφου ουτε πια οι φανελες του παλαι ποτε Ηρακλη προκαλουν δεος. Αυτη η ομαδα μπορει να χασει απο οποιονδηποτε. Γι αυτο τα συγχαρητηρια μου στον κο Τσιργογιαννη τον κο Καλαιτζιδη και σε αυτους που συνεβαλαν στη δημιουργια αυτης της νεας ομαδας που καμια σχεση δεν εχει με τον Ηρακλη που ξερουμε και κυριως με τους ηρακληδεις. Γι αυτο αλλωστε παιζει σε αδειες εξεδρες. Κωστακη και Μακαρε ο κοσμος δε τρωει κουτοχορτο. Παιξτε μονοι σας.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ