1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
25-09-2015 23:41

Ντέρμπι Άρη με Ηρακλή στον τελικό

Ο Άρης και ο Ηρακλής προκρίθηκαν στον τελικό του 1ου τουρνουά βόλεϊ που διοργανώνει ο Μακεδονικός και μάλιστα με μεγάλη επιτυχία.
Ο Ηρακλής νικησε τη Νικη Αιγινίου 3-0 και ο Άρης τον Μακεδονικό 3-0. Από τον Άρη απουσίασε ο Κυριακίδης που έπαθε ελαφρύ τράβηγμα το πρωί στα βάρη, ενώ από τον Μακεδονικό απουσίασε ο Κοντογιάννης.

Στο μικρό τελικό θα αναμετρηθούν στις ο Μακεδονικός και η Νίκη που θα είναι αντίπαλοι στον Γ΄όμιλο της Α2 ανδρών.

Ηρακλής - Νίκη Αιγινίου 3-0
Τα σετ: 3-0 (25-18, 27-25, 25-18)
ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ (Πάτρας): Παλέντζας, Χατζηηλιάδης, Στεφανίδης, Γάτσης, Τσολάκος, Πιπέργιας / Κουράκης (λ), Μαυροβουνιώτης, Γραμμενούδης, Τσατσούλας, Τζιουμάκας, Φωτιάδης, Κυρίδης.
ΝΙΚΗ ΑΙΓΙΝΙΟΥ (Στράντζαλης): Αναστασιάδης, Γεωργόπουλος, Ιωαννίδης, Γκορίδης, Παπαλεξίου, Βουλκίδης / Κνάπεκ (λ),Παπαλεξίου, Κιοσές, Ντουντούδης

Άρης - Μακεδονικός 3-0
Τα σετ: 3-0 (25-21, 25-22, 25-18)
ΑΡΗΣ (Μέλκας): Αρμενάκης, Μούχλιας, Ανδρεάδης, Γκιρτζίκης, Χαριτωνίδης, Τζελάτης / Μπαμπαλιούτας (λ), Μίλης, Ντινόπουλος, Παπασταματάτος, Κουτσονικας.
ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ (Οικονομίδης): Ρεμπούτσιας, Κατσιαφλάκας, Καρασαρλίδης, Χατζηπαραδείσης, Όσσας, Κουβελόπουλος / Αλμαλής (λ), Ευγενίτης, Οταπασίδης, Παπαδόπουλος, Τσακιρίδης, Παπαζαχαρίας, Κοντόπουλος.

Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου
ΤΕΛΙΚΟΣ
20.30: Άρης Α.Σ. - Ηρακλής Πετοσφαίριση
ΜΙΚΡΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ
18.30: Μακεδονικός - Νίκη Αιγινίου

1 σχόλιο

  • Comment Link Salonikios Σάββατο, 26 Σεπτεμβρίου 2015 14:12 posted by Salonikios

    Ντερμπι ουραγων. Εκει καταντησαν. Ειδικα η Πετοσφαιριση 2015 αν κερδισει τους κοβω να πηγαινουν Καυτατζογλειο να πανηγυρισουν και να φωτογραφηθουν οι απιθανοι. Στην ουσια δεν υπαρχουν αλλα στην κοσμαρα τους. Α οι διοργανωτες εκαναν λαθος και εβαλαν στην αφισα το σημα του καποτε Ηρακλη που σημερα δεν ισχυει αφου η Πετοσφαιριση 2015 εχει σημα το κεφαλι του ημιθεου με ενα λιονταρι απο πανω. Ειναι το ιδιο σωματειο; Τι λετε ρε τςακαλακια; Ας βγουν οι ασχετοι να μας πουν. Ειναι το ιδιο; Οτι και να πειτε εσεις η ΕΕΑ αποφασισε. Ειναι το ιδιο γι αυτο πλερωστε και αφηστε τα κουτοπονηρα και τις μαγκιες. Αν θελετε βεβαια.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ