1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
13-09-2013 05:52

Οι βραβεύσεις: «Όταν πρώτα σταματήσει ο Κουρνέτας»

Cannot find volleynews.v2/A1-MEN/2013-14/KLHROSH folder inside /var/www/volleynews.gr/images/volleynews.v2/A1-MEN/2013-14/KLHROSH/ folder.
Admiror Gallery: 4.5.0
Server OS:nginx/1.14.0
Client OS:Unknown
PHP:5.6.38
Οι πρωταγωνιστές της αγωνιστικής περιόδου 2012-13 είχαν την τιμητική τους στην κλήρωση του πρωταθλήματος 2013-14. Έδωσαν ευχές και υποσχέσεις για καλύτερες εμφανίσεις και περισσότερες επιτυχίες. Ο Μπόγιαν Γιορντάνοφ που έκανε το ρεκόρ με τρεις τίτλους MVP σε ισάριθμες διοργανώσεις αναδείχτηκε MVP και καλύτερος διαγώνιος.
«Είναι πολύ ωραίο το συναίσθημα. Ο τίτλος είναι αφιερωμένος στην ομάδα μου. Χωρίς τους συμπαίκτες μου θα ήμουν απλά ένας καλός παίκτης. Χάρη σε αυτούς έκανα τη διαφορά», είπε ο Γιορντάνοφ ο οποίος πήρε τον τίτλο του MVP από τα χέρια του προέδρου της ΕΟΠΕ Αχιλλέα Μαυρομάτη.

 Ο Ντάμποβιτς

Καλύτερος πασαδόρος αναδείχτηκε ο Μαυροβούνιος Σίμο Ντάμποβιτς με τη φανέλα της Νίκης Αιγινίου αλλά πλέον αγωνίζεται στον ΠΑΟΚ. Μάλιστα την απονομή έκανε ο θρυλικός πασαδόρος Σάκης Μουστακίδης ενώ ττο βραβείο πήρε για λογαριασμό του Ντάμποβιτς (αύριο ταξιδεύει με τον ΠΑΟΚ στην Αθήνα για τα φιλικά με Ολυμπιακό) ο πρόεδρος της Νίκης Αιγινίου Δημήτρης Αυλίδης. «Ευχαριστώ πολύ για την διάκριση. Θα ήθελα να είμαι εκεί. Είμαι πολύ χαρούμενος. Ευχαριστώ τους συμπαίκτες μου στο Αιγίνιο», είπε ο Ντάμποβιτς σε μαγνητοσκοπημένο του μήνυμα, ενώ ο Μουστακίδης τόνισε: «Είναι ένας παίκτης που τα έχει όλα. Είναι τυχερός ο ΠΑΟΚ που τον έχει στην ομάδα του». Την καλύτερη ατάκα την είπε, όμως, ο Αυλίδης: «Είναι τιμή μας, που ήταν στην ομάδα. Έχει πολλά χαρίσματα ως αθλητής και ως προσωπικότητα. Ο ΠΑΟΚ μας πήρε τον Μαυροβούνιο κι εμείς του πήραμε τον Μαυροβουνιώτη».

 Ο Ντος Σάντος

Καλύτερος ακραίος αναδείχτηκε ο βραζιλιάνος Ντος Σάντος ο οποίος αγωνίστηκε με τη φανέλα του ΠΑΟΚ. «Αφιερώνω την επιτυχία στην κόρη του και μετά στον πρόεδρο και στην ομάδα του ΠΑΟΚ. Θα ήθελε να επιστρέψω στην Ελλάδα», είπε ο Ντος Σάντος σε μαγνητοσκοπημένο βίντεο από το Ισραήλ όπου βρίσκεται και είπε «καληνύχτα» στα ελληνικά.

 Ο εκπρόσωπος του ΠΑΟΚ Κώστας Παϊσιάδης που παρέλαβε τον τίτλο από τον διευθυντή της εταιρικής επικοινωνίας της NOVA Γρηγόρη Κατσογιάννη δήλωσε για τον Ντο Σάντος: «Ήταν ένας ιδιαίτερος αθλητής. Ήταν μια μεγάλη προσωπικότητα. Ελπίζω την επόμενη χρόνια να επιστρέψει στην Ελλάδα»

 Ο Χριστοφιδέλης

Καλύτερος ακραίος αναδείχτηκε ο Κώστας Χριστοφιδέλης ο οποίος αφιέρωσε τον τίτλο στους συμπαίκτες του, ενώ όταν ρωτήθηκε για το πότε θα σταματήσει την ενεργό δράση απάντησε: «Όταν πρώτα σταματήσει ο Κουρνέτας. Ευχαριστώ για το βραβείο, υπάρχει πίεση από τον προπονητή να καταφέρουμε πολλά. Θέλουμε να μείνουμε στην κορυφή».

Την απονομή έκανε ο πρόεδρος του Παμβοχαϊκού Κώστας Ρωμανός.

 Ο Πανταλέων

Ο Σωτήρης Πανταλέων αναδείχτηκε καλύτερος μπλοκέρ. Από τη Γαλλία όπου βρίσκεται με την προετοιμασία των Καννών είπε στο βιντεοσκοπημένο μήνυμα του: «Ο τίτλος ανήκει στους συμπαίκτες. Ευχαριστώ ιδιαίτερα τον πρόεδρο Κώστα Ρωμανό για ότι περάσαμε την περσινή σεζόν. Ο Παμβοχαϊκός είναι ένα πρότυπο για το ελληνικό βόλεϊ». Ο πρόεδρος του Παμβοχαϊκού που παρέλαβε την διάκριση δήλωσε: «Είμαστε περήφανοι που είχαμε στην ομάδα μας έναν αθλητή σαν τον Πανταλέοντα. Η πόρτα του συλλόγου θα είναι πάντα ανοικτή για αυτόν», Την απονομή έκανε ο δήμαρχος Κηφισιάς Νίκος Χιωτάκης.

 Ο Σμαραγδής

Καλύτερος μπλοκέρ αναδείχτηκε και ο Νίκος Σμαραγδής. Είναι ο δεύτερος παίκτης που παίρνει τρία πρωταθλήματα με τρεις διαφορετικές ομάδες. «Ξεκινάμε μία νέα σεζόν και έχουμε νέους στόχους. Μπορούμε να διατηρήσουμε τους τίτλους. Τίποτα δεν είναι αδύνατο αλλά και τίποτα εύκολο».
 
Την βράβευση έκανε ο πρόεδρος της ΟΔΒΕ Σταύρος Μαυρικίδης.

 Ο Στεφάνου

Καλύτερο λίμπερο αναδείχτηκε ο Γιώργος Στεφάνου ο οποίο πριν λίγες ημέρες έγινε πατέρας και αφιέρωσε τον τίτλο στο νεογέννητο παιδί του. «Ελπίζω να μην στρέψουν οι τίτλοι γιατί τώρα έχω πολλές υποχρεώσεις και θέλω να κερδίζω τίτλους και για τον γιο μου».
 

2 σχόλια

  • Comment Link tr Παρασκευή, 13 Σεπτεμβρίου 2013 12:08 posted by tr

    νταμπλούχα χωρίς να πληρώνει την ομάδα..καταστραμένος ήταν ο ηρα από πριν.

  • Comment Link ΠΡΩΗΝ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ Παρασκευή, 13 Σεπτεμβρίου 2013 06:51 posted by ΠΡΩΗΝ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ

    θα έπρεπε να δοθεί ακόμα ένα βραβείο και μάλιστα πιστεύω ότι θα ήταν και το πιο σημαντικό. Λοιπόν, το βραβείο της πιο καταστροφικής και άσχετης "διοίκησης" του ελληνικού βόλευ απονέμεται μετά βαϊων και κλάδων σε αυτούς που την παριστάνουν στον ΓΣ Ηρακλή. Δικαιότατη η διάκριση και για να το καταλάβετε γιατί, διαβάστε τι κατάφεραν αυτοί οι άνθρωποι μέσα σε μόλις ένα χρόνο, γιατί και η ταχύτητα έχει τη σημασία της.Λοιπόν:
    1. πήραν ομάδα νταμπλούχα και την έφεραν ΄δεκατη να παίζει πλευ-αουτ
    2.πήραν ομάδα νταμπλούχα και την φούνταραν στην Α2
    3.κατάφεραν να διώξουν από την ομάδα ανθρώπους με οικονομική επιφάνεια που θα μπορούσαν να βοηθήσουν
    4.κατάφεραν να διώξουν τον κόσμο που ζούσε για το βόλει και να κόβουν 30 και 40 εισιτήρια
    5.κατάφεραν να απομονώσουν την ομάδα και το σύλλογο από όλους και από τα κέντρα αποφάσεων
    6.κατάφεραν να βάλουν σε θέσεις κλειδιά στο σύλλογο ανθρώπους που για το μόνο που φημίζονταν ήταν τα ντου στον αγωνιστικό χώρο.
    7.κατάφεραν να γίνει η ομάδα περίγελος και άξια οίκτου από όλους.
    8.κατάφεραν -και συγχαρητήρια-να στήσουν "ανταγωνιστική" ομάδα στην Α2 με παίκτες από το εφηβικό και από τα τοπικά και δικαίως καυχιόνται............
    9.κατάφεραν να συγκαλούν γενικές συνελεύσεις και να μαζεύουν 20 νοματαίους
    Θέλετε και άλλα; Σίγουρα οχι, αυτά αρκούν για το βραβείο.Και μάλιστα όλα αυτά μόλις σε ένα χρόνο. Ευγε, το μέλλον είναι δικό σας, κάντε κι άλλα τέτοια επιτευγματα.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ