1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
11-01-2019 22:59

Με Τσαδήμα, Φέρελ η Κομοτηνή υποδέχεται την Κηφισιά του Λόπαρ στο ντέρμπι επιβίωσης

Με νέα πρόσωπα το λίμπερο Θοδωρή Τσαδήμα και τον κεντρικό Τέβιν Φέρελ από την Αγία Λουκία η Κομοτηνή υποδέχεται την Κηφισιά που θα έχει νέο πρόσωπο τον Σέρβο Ντούσαν Λόπαρ.

στο ντέρμπι επιβίωσης που έρχεται μετά από διακοπή 20 ημερών στην Volley League ανδρών (12η αγωνιστική, 12/1, 19.00, Διαιτητές: Παπαδογούλας, Τζεπκινλής)..

Οι νεοφώτιστοι υποδέχονται την Κηφισιά, με τις δύο ομάδες να ισοβαθμούν στη τελευταία θέση με 5 βαθμούς, όμως ο ΑΟΠ είχε νικήσει στο Ζηρινείο στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος με 3-2 σετ. Με τις δύο ομάδες τόσο κοντά βαθμολογικά, πιθανότατα θα παίξει ρόλο και το σκορ σε περίπτωση ισοβαθμίας.

Η Κομοτηνή αναζητά την 2η νίκη της στο πρωτάθλημα. Ενισχύθηκε με το λίμπερο Θοδωρή Τσαδήμα που μετά τις περιπέτεις με τον Ηρακλή Χαλκίδας είχε μείνει χωρίς ομάδα στον Α΄γύρο του πρωταθλήματος, ενώ το πρωί του Σαββάτου αναμένεται να φτάσει ο Τέβιν Φέρελ από την Αγία Λουκία που είναι θα είναι ο αντικαταστάτης του Βραζιλιάνου Ρενάν Περέιρα Ντος Σάντος που αποχώρησε.

Ο κεντρικός της ομάδας Χρήστος Μπουφίδης είπε: «Δουλέψαμε αρκετά μέσα στις γιορτές ώστε να παρουσιαστούμε έτοιμοι για την πρόκληση του Α΄γύρου. Εχουμε μπροστά μας εννιά δύσκολους αγώνες που πρέπει να κάνουμε τη καλύτερη συγκομιδή. Εγιναν αλλαγές στο ρόστερ αλλά εμείς είμαστε έτοιμοι για ενα θετικό αποτέλεσμα που θα μας δώσει νέα ώθηση».

Η Κηφισιά αναζητά την τρίτη νίκη της στο εφετινό πρωτάθλημα και την πρώτη εκτός έδρας. Νέο πρόσωπο για την Κηφισιά είναι ο Σέρβος κεντρικός Ντούσαν Λόπαρ ο οποίος πήρε τη θέση του Βραζιλιάνου Μαρκές Ρενάτο ντε Ολιβέιρα.

Ο Καναδός διαγώνιος της Κηφισιάς Τέιλορ Χαντ είπε: «Το παιχνίδι με την Κομοτηνή είναι το πρώτο από μία σειρά κρίσιμων παιχνιδιών για την ομάδα μου. Και οι δύο ομάδες θέλουν να αποφύγουμε τα πλέι άουτ. Μπορεί οι πιθανότητες να μην είναι με το μέρος μας, όμως όλοι μας μέσα στην ομάδα έχουμε αυτοπεποίθηση ότι μπορούμε να πάρουμε τη νίκη. Η διακοπή του πρωταθλήματος μας έκανε καλό καθώς όλοι μας είχαμε την ευκαιρία να ξεκουραστούμε σωματικά και να αποφορτιστούμε ψυχολογικά. Παράλληλα είχαμε την ευκαιρία να δουλέψουμε με τον προπονητή μας χωρίς την πίεση των αγώνων. Είμαστε καλά προετοιμασμένοι και ανυπομονούμε για τους αγώνες που έρχονται».

Volley League Ανδρών - 12η αγωνιστική

Γυμναστήριο Μίκρας 19.00: Ηρακλής Πετ. 2015 - ΓΣ Εθνικός Αλεξανδρούπολης
Διαιτητές: Θεμελής, Γεωργιάδης, Παρατηρητής: Μιχελινάκης, Επόπτες: Τοσουνίδης, Δρανίτσας, Γραμματεία: Παπαδοπούλου Σ.

Γυμναστήριο Κομοτηνής 19.00: ΜΓΣΑΕ Κομοτηνής - ΑΟΠ Κηφισιάς
Διαιτητές: Παπαδογούλας, Τζεπκινλής, Παρατηρητής: Αντωνούλης, Επόπτες: Σταματόπουλος, Τονονίδης, Γραμματεία: Σκαρλατούδη.

Δευτέρα 14 Ιανουαρίου

Γυμναστήριο Πανελληνίου 17.30: Παναθηναϊκός ΑΟ - ΠΑΟΚ (ΕΡΤ2)
Διαιτητές: Κουτσούλας, Ονόπας, Παρατηρητής: Γεωργόπουλος, Επόπτες: Νικάκης, Μαριδάκης, Γραμματεία: Θεοδωρίδου.

Γυμναστήριο Μετς 20.00: ΑΕΚ - Ολυμπιακός ΣΦΠ (ΕΡΤ Play)
Διαιτητές: Βασιλειάδης, Γεροθόδωρος, Παρατηρητής: Βασιλειάδης Στ., Επόπτες: Τολιός, Κουρπανίδης, Γραμματεία: Εμμανοηλίδη.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ