1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
11-10-2018 22:03

Στο νοσοκομείο ο Ρενάν, τραυματίστηκε πριν το φιλικό Κομοτηνή - Εθνικός

Ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης νίκησε με 3-1 σετ την Κομοτηνή σε φιλικό αγώνα που έγινε απόψε στην πρωτεύουσα της Ροδόπης και στιγματίστηκε από τον σοβαρό τραυματισμό στη μέση του Βραζιλιάνου κεντρικού της Κομοτηνής Ρενάν Σάντος Περέιρα.

Στο ζέσταμα και μετά από κάποια επίθεση ο Ρενάν έπεσε με δύναμη στο τερέν και παραπονέθηκε πως δε μπορεί να κουνήσει τη μέση του. Εφτασε αμέσως ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που τον μετέφερε στο νοσοκομείο Κομοτηνής. Η ακτινογραφία δεν έδειξε κάτι ανησυχητικό αλλά ο αθλητής συνεχίζει να έχει τα ίδια συμπτώματα και αισθάνεται ενόχληση στην αναπνοή του.

Κρίθηκε απαραίτητη η εισαγωγή του και αύριο το πρωί θα κάνει αξονική τομογραφία για να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος. Τόσο ο προπονητής της Κομοτηνής Ηλίας Κρεούζης, όσο και ο προπονητής του Εθνικού Σάκης Μουστακίδης ευχήθηκαν «περαστικά» στον αθλητή και ταχεία ανάρρωση. Η Κομοτηνή αγωνίστηκε με πασαδόρο τον Τάσο Δαλδαβερένη και όχι τον Βραζιλιάνο Μπερτασόνι που προφυλάχθηκε λόγω ενοχλήσεων στη μέση.

Τα σετ: 1-3 (23-25, 25-13, 23-25, 22-25)

ΑΕ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ (Κρεούζης): Δαλακούρας Κ., Δαλακούρας Α., Νουράνγκουα, Χριστόφας, Δαλδαβερένης, Μπουφίδης / Αρχοντούδης (λ), Μπανιώτης (λ), Ανδρεάδης, Καβαραζής, Παπαγεωργίου, Παπαδάκος, Μπερτασόνι. 

ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ (Μουστακίδης): Στρούγκαρ, Τουράνιανιν, Γκμίτροβιτς, Φρίσεν, Ριζόπουλος, Χατζόπουλος / Κοντοστάθης (λ), Βλαχόπουλος, Χρηστουηλίας.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ