1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
13-06-2019 17:59

Ο Γιούρι Φιλίποφ ανανέωσε για να πάρει πρωτάθλημα με τον ΠΑΟΚ

Η διοίκηση του ΠΑΟΚ ανακοίνωσε την ανανέωση του συμβολαίου του Ουκρανού προπονητή Γιούρι Φιλίποφ ο οποίος ανέλαβε την ομάδα στα μέσα των πλέι οφ και συγκεκριμένα μετά την πρώτη προημιτελική αναμέτρηση με τον Ηρακλή. Με το Φιλίποφ ο ΠΑΟΚ κατέκτησε το κύπελλο στην Ιεράπετρα και πήρε εντολή για να σχεδιάσει την ομάδα που θα κάνει και πάλι τον δικέφαλο πρωταθλητή. Η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ:

Το Τ.ΑΠ. ΠΑΟΚ ανακοινώνει την ανανέωση συνεργασίας με τον Γιούρι Φιλίποφ

Ο έμπειρος τεχνικός, θα ηγηθεί της προσπάθειας των ασπρόμαυρων για την επιστροφή στην κορυφή του πρωταθλήματος.Ο ίδιος δήλωσε για την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Δικέφαλο:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που μου δίνεται η δυνατότητα να συνεχίσω σε μια μεγάλη ομάδα, όπως είναι ο ΠΑΟΚ. Ευχαριστώ τη διοίκηση για την εμπιστοσύνη που δείχνει στο πρόσωπό μου. Θα κάνουμε το καλύτερο για την επιστροφή της ομάδας στην κορυφή".

Η πορεία του ως προπονητής...

Την περίοδο 2006-09 κάθισε στον πάγκος της Λοκομοτίβ Χάρκοβ, με την οποία κατέκτησε 3 κύπελλα και 3 πρωταθλήματα. Ακολούθησε κυπριακή ΑΕΚ Καραβά (2009-11), όπου αναδείχθηκε κυπελλούχος και κέρδισε και το σούπερ καπ. Επιστρέφει την Λοκομοτίβ Χάρκοβ (2011-16) και πανηγυρίζει 5 πρωταθλήματα και ισάριθμα κύπελλα. Ακολουθεί το ΑΠΟΕΛ (2016-17) και η Ντάγκεσταν (2017-18) και η Ιαροσλάβιτς (2018-19).Έχει διατελέσει προπονητής της Εθνικής Ουκρανίας (2006-14).

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ