1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
21-04-2019 18:57

Μπάεφ, Κουρνέτας και Χατζηαντωνίου τιμήθηκαν στον τελικό

Τρεις μεγάλες μορφές του ελληνικού βόλεϊ που υπέγραψαν τις μεγαλύτερες επιτυχίες της εθνικής ομάδας για σχεδόν δύο δεκαετίες τιμήθηκαν στη διάρκεια του τελικού του κυπέλλου στην Ιεράπετρα.

Ο Θοδωρής Μπάεφ, ο Βασίλης Κουρνέτας και ο Άκης Χατζηαντωνίου τιμήθηκαν για την προσφορά τους στο άθλημα από τον πρόεδρο της ΕΟΠΕ Γιώργο Καραμπέτσο, ενώ στην αναμνηστική φωτογραφία ήταν μαζί με τους δύο αρχηγούς των δύο φιναλίστ, Κώστα Προύσαλη του Ηρακλή και Θάνο Τερζή του ΠΑΟΚ. Και οι τρεις αθλητές εισέπραξαν θαυμασμό και χειροκρότημα όχι μόνο από τους κρητικούς που γέμισαν το γυμναστήριο «Μάρκος Φωνιαδάκης» της Ιεράπετρας αλλά και από τους παράγοντες και φίλους των δύο φιναλίστ.

Ειδικά οι άνθρωποι του Ηρακλή ενθουσιάστηκαν με την παρουσία του Θεόδωρου Μπάεφ και του ΠΑΟΚ με τον Βασίλη Κουρνέτα και έβγαζαν φωτογραφίες μαζί τους.  Αμφότεροι κατέκτησαν τίτλους με τις δύο συγκεκριμένες ομάδες.

Ο πιο παλιός Ακης Χατζηαντωνίου που κατάγεται και από τη Θεσσαλονίκη είπε: «Είναι μία ξεχωριστή στιγμή και για τους τρεις μας. Μακάρι να μέναμε πάντα νέοι και μέσα στα γήπεδα αλλά είναι πολύ ωραίο να σε τιμούν για ότι πρόσφερες».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ