1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
16-04-2021 18:12

Ταρνατόρος (Πρόεδρος Ε.Σ.Α.Π.): Κατόρθωμα για το ανδρικό βόλεϊ, Πιτούλιας (Πρόεδρος Φίλιππου Βέροιας): Το βόλεϊ για εμάς είναι γιορτή

Η αντίστροφη μέτρηση για την τελική φάση της 10ης έκδοσης του Λιγκ Καπ Νίκος Σαμαράς ξεκίνησε με τη σημερινή συνέντευξη Τύπου που έγινε διαδικτυακά με τη συμμετοχή των διοργανωτών, των αρχηγών και των προπονητών των 4 ομάδων.

Η Βέροια για πρώτη φορά φιλοξενεί τελική φάση κορυφαίας διοργάνωσης του επαγγελματικού βόλεϊ και οι οικοδεσπότες, πρόεδρος της ΕΣΑΠ Παντελής Ταρνατόρος, δήμαρχος Βέροιας Κωνσταντίνος Βοργιαζίδης και πρόεδρος του Τ.Α.Α. Α.Π.Σ.Φιλίππου Βέροιας Δημήτρης Πιτούλιας καλωσόρισαν τις αποστολές, υποσχέθηκαν πως θα γίνει μία τηλεοπτική γιορτή του βόλεϊ και ευχαρίστησαν την ΕΡΤ-3 αλλά και τους χορηγούς και υποστηρικές για την υλοποίηση ενός δύσκολου εγχειρήματος που εν μέσω πανδημίας αντιμετώπισε πολλές προκλήσεις και δυσκολίες.

Παντελής Ταρνατόρος (Πρόεδρος Ε.Σ.Α.Π.):

«Σας καλωσορίζω στο φάιναλ-4 του Λιγκ Καπ «Νίκος Σαμαράς» στη πόλη της Βέροιας. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που φτάσαμε ως εδώ. Όπως έχω ξαναπεί, ήταν μία πολύ δύσκολη σεζόν στην οποία παλέψαμε για να ολοκληρωθεί εγκαίρως το πρωτάθλημα για να μπορέσουμε να διοργανώσουμε το Λιγκ Καπ και το Κύπελλο. Δυστυχώς λόγω του χρονοδιαγράμματος που υπάρχει μπορέσαμε να κάνουμε μόνο τη τελική φάση του Λιγκ Καπ, μετά από πολλές θυσίες. Θέλω να ευχαριστήσω τον Δήμαρχο Βέροιας κ. Βοργιαζίδη που έχει περιβάλλει με ζεστασιά τον σύλλογο του Φίλιππου και είναι ένας άνθρωπος του αθλητισμού. Επίσης ένα ευχαριστώ στον οργανισμό ΚΑΠΑ Βέροιας που έχει συνεισφέρει στα πάντα για να διοργανώσουμε αυτόν τον θεσμό.

Κατορθώσαμε όλοι μαζί σε 5 μέρες να διοργανώσουμε ένα φάιναλ-4 που άλλοι θέλουν 2 μήνες. Αυτό είναι μεγάλο κατόρθωμα και δείχνει πως αν θέλουμε πραγματικά να πετύχουμε θα τα καταφέρουμε. Φέτος η Ε.Σ.Α.Π. ίσως κατάφερε το ακατόρθωτο. Είμαι σίγουρος ότι θα γίνουν ωραίοι αγώνες και έχουμε ετοιμάσει κάποιες εκπλήξεις. Δυστυχώς δεν θα μπορέσουμε λόγω της κατάστασης να έχουμε κόσμο στο γήπεδο. Όλοι όσοι μπουν στο γήπεδο θα έχουν υποβληθεί σε τεστ covid-19, γιατί η υγεία όλων είναι το νούμερο ένα ζητούμενο».

Δημήτρης Πιτούλιας (Πρόεδρος Α.Π.Σ. Φίλιππος Βέροιας):

«Σας καλωσορίζω στο φάιναλ-4 του Λιγκ Καπ «Νίκος Σαμαράς» στη πόλη της Βέροιας. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που φτάσαμε ως εδώ. Όπως έχω ξαναπεί, ήταν μία πολύ δύσκολη σεζόν στην οποία παλέψαμε για να ολοκληρωθεί εγκαίρως το πρωτάθλημα για να μπορέσουμε να διοργανώσουμε το Λιγκ Καπ και το Κύπελλο. Δυστυχώς λόγω του χρονοδιαγράμματος που υπάρχει μπορέσαμε να κάνουμε μόνο τη τελική φάση του Λιγκ Καπ, μετά από πολλές θυσίες. Θέλω να ευχαριστήσω τον Δήμαρχο Βέροιας κ. Βοργιαζίδη που έχει περιβάλλει με ζεστασιά τον σύλλογο του Φίλιππου και είναι ένας άνθρωπος του αθλητισμού. Επίσης ένα ευχαριστώ στον οργανισμό ΚΑΠΑ Βέροιας που έχει συνεισφέρει στα πάντα για να διοργανώσουμε αυτόν τον θεσμό. Κατορθώσαμε όλοι μαζί σε 5 μέρες να διοργανώσουμε ένα φάιναλ-4 που άλλοι θέλουν 2 μήνες. Αυτό είναι μεγάλο κατόρθωμα και δείχνει πως αν θέλουμε πραγματικά να πετύχουμε θα τα καταφέρουμε. Φέτος η Ε.Σ.Α.Π. ίσως κατάφερε το ακατόρθωτο. Είμαι σίγουρος ότι θα γίνουν ωραίοι αγώνες και έχουμε ετοιμάσει κάποιες εκπλήξεις. Eδώ θέλω να ευχαριστήσω και τον Γενικό Αρχηγό της ομάδας του Φίλιππου Λεωνίδα Ξανθόπουλο που έχει δώσει και την ψυχή του για την διοργάνωση. Δυστυχώς δεν θα μπορέσουμε λόγω της κατάστασης να έχουμε κόσμο στο γήπεδο. Όλοι όσοι μπουν στο γήπεδο θα έχουν υποβληθεί σε τεστ covid-19, γιατί η υγεία όλων είναι το νούμερο ένα ζητούμενο».

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ