1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
04-04-2021 00:41

Έξαλλοι στη Βέροια με τη διαιτησία, ζητούν την εξαίρεση και την τιμωρία της Κυριοπούλου

Έξαλλοι με την διαιτησία στο παιχνίδι με τη Κηφισιά είναι στον Φίλιππο Βέροιας και με ανακοίνωσή του ζητούν την εξαίρεση της κ. Κυριοπούλου από τους αγώνες της ομάδας, καθώς και την παραδειγματική της τιμωρία.

Η σκληρή ανακοίνωση του Φίλιππου Βέροιας:

Για μια ακόμη φορά στο σημερινό ματς της 4ης αγωνιστικής των Play Out της Volley League για τις θέσεις 5-8 με τον ΑΟΠ Κηφισιάς, γίναμε μάρτυρες μιας επιεικώς απαράδεκτης και «εχθρικής» διαιτησίας για την ομάδα μας.

Για δεύτερη συνεχόμενη εβδομάδα το σύνολο της συμπεριφοράς και των αποφάσεων της διαιτητού κας Κυριοπούλου με τις κόκκινες κάρτες που στο 4ο σετ μοίρασε και πάλι αφειδώς στους αθλητές μας, Κώστα Προύσαλη και Αναστάση Γάτση, προκαλώντας τον εκνευρισμό της ομάδας μας, ήταν η «σταγόνα» που ξεχείλισε το «ποτήρι της υπομονής» του ΑΠΣ Φιλίππου Βέροιας.

Δεν συνηθίζουμε να ασχολούμαστε και να σχολιάζουμε διαιτητικές αποφάσεις, σεβόμενοι πάντα το θεσμικό ρόλο της ελληνικής διαιτησίας και των «αρχόντων» του αγώνα. Κατανοούμε μάλιστα απόλυτα τυχόν λάθη που μπορούν να γίνουν στη διάρκεια του αγώνα από τους διαιτητές, αφού κι αυτοί είναι άνθρωποι.

Σύμπτωση όμως επαναλαμβανόμενη, παύει να είναι σύμπτωση. Ρόλος του καλού διαιτητή είναι να ηρεμεί τους πρωταγωνιστές μέσα στην ένταση του αγώνα, τους αθλητές και όχι να έχει πρόθεση να γίνει εκείνος πρωταγωνιστής του αγώνα.

Η διοίκηση του ΑΠΣ Φίλιππου Βέροιας δεν θα επιτρέψει σε κανέναν να παίζει με την αξιοπρέπεια και τον ιδρώτα αθλητών, τεχνικού επιτελείου και παραγόντων, σε τόσο δύσκολες εποχές για το άθλημα.

Καταδικάζουμε απερίφραστα την σημερινή διαιτησία και για αυτό και από εδώ και στο εξής ζητούμε την εξαίρεση της κας Κυριοπούλου από τους αγώνες του ΑΠΣ Φίλιππου Βέροιας και περιμένουμε την αξιολόγηση του παρατηρητή του αγώνα και την παραδειγματική της τιμωρία.

Τέλος εκφράζουμε τα συγχαρητήριά μας στον ΑΟΠ Κηφισιάς για την δίκαιη νίκη του σε έναν ακόμη συναρπαστικό αγώνα των δύο ομάδων.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ