1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
09-01-2016 20:15

Νίκη με Μπρίνκμαν... 9 άσσων για τον ΑΟ Θήρας

Ο ΑΟ Θήρας είχε εξαιρετικό σερβις για να πάρει μια εύκολη νίκη με 3-0 απέναντι στον Άρη στον αγώνα που άνοιξε την αυλαία του 2016 για την Α1 γυναικών.
Η ομάδα της Σαντορίνης και σ’ αυτό το παιχνίδι είχε εκπληκτική παρουσία από τη γραμμή του σερβίς κερδίζοντας συνολικά 15 άσους με την Αννίκα Μπρίνκμαν να έχει τους 9 από αυτούς!

«Δυστυχώς δεν μπορέσαμε να αντιμετωπίσουμε τα σερβίς της Μπρίνκμαν σε κανένα σημείο», παραδέχθηκε ο Δημήτρης Σολκίδης που είδε την ομάδα του να αντιδρά μόνο στο πρώτο σετ, όταν ενώ βρέθηκε πίσω με 23-18, μείωσε σε 24-22 όμως ο ΑΟΘ πήρε την πόντο και το σετ για να επικρατήσει πολύ πιο εύκολα στην συνέχεια.

Απόστολος Οικονόμου: «Καλή χρονιά να έχουμε όλοι… Εμείς κάναμε σήμερα μια πειστική εμφάνιση απέναντι σε ένα άξιο αντίπαλο ου έχει τον ίδιο στόχο με εμάς. Είμαι πολύ ευχαριστημένος με τα κορίτσια και τους δίνω συγχαρητήρια. Δεν πρέπει να επαναπαυτούμε γιατί έχει πολύ δρόμο ακόμη αλλά με τέτοιες εμφανίσει μπορούμε να είμαστε αισιόδοξοι. Κλείνοντας θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο της Σαντορίνης που αγκαλιάζει την ομάδα και σε ένα ακόμη ματς γέμισε το γήπεδο».

Δημήτρης Σολκίδης: «Αγωνιστικά ο ΑΟΘ ήταν καλύτερος και επικράτησε δίκαια. Όμως η συμπεριφορά των ανθρώπων της ομάδας ήταν τουλάχιστον αγενής, ενώ το ίδιο ισχύει και για μεγάλη μερίδα του κόσμου που μας έβριζαν εν χορώ από την αρχή ως το τέλος. Θεωρώ επίσης απαράδεκτο το να πηγαίνουμε για πρωινή προπόνηση και η γηπεδούχος ομάδας να έχει κλειδωμένες τις μπάλες».

Τα σετ: 3-0 (25-22, 25-15, 25-14)

ΑΟΘ (Οικονόμου) Γεωργιάδου 7 (4/5 επ., 3 άσοι), Μπρίνκμαν 20 (9/22 επ., 9 άσοι, 2 μπλοκ, 75% υπ. - 58% άριστες), Οικονομίδου 9 (8/12 επ., 1 μπλοκ), Κιγιάκοβα 7 (7/20 επ., 40% υπ. - 40% άριστες), Βεργίδου 3 (2/3 επ., 1 άσο), Βίντοβιτς 14 (11/21 επ., 2 άσοι, 1 μπλοκ), Αρτακιανού -λ (59% υπ. - 47% άριστες) / Μουντάκη, Σκορδίλη.
ΑΡΗΣ (Σολκίδης) Πεσόα, Τυφλιώρη 4 (1/8 επ., 3 μπλοκ), Καετάνο 13 (11/31 επ., 1 άσο, 1 μπλοκ, 64% υπ. - 36% άριστες), Γκάνο 7 (5/19 επ., 2 μπλοκ), Καλανταρίδου 4 (4/11 επ., 27% υπ. - 18% άριστες), Τσομπανίδου 2 (1/4 επ., 1 μπλοκ), Ιακωβίδου -λ (48% υπ. - 24% άριστες) / Καψαμπέλη-λ, Κοσμά, Κούση 1 (1 μπλοκ), Γουγούση, Πλουμή 1 (1 άσο)

5 σχόλια

  • Comment Link Παρατηρήτης 2 Σάββατο, 16 Ιανουαρίου 2016 22:17 posted by Παρατηρήτης 2

    Παρατηρητή εγώ πάντως σου προτείνω ρε γαμώτο με βαριά την καρδιά και την σκέψη , μην γράφεις καλύτερα γιατί θα ξεχάσουμε και αυτα που ξέρουμε ( και όχι τίποτε άλλο θα πρέπει να αλλάξω και ψευδώνυμο ) μπες λίγο στην πραγματικοτητα του αθλήματος θα σου κάνει κάλο. δλδ δεν σου άρεσε ο ολυμπιακός γιατί φάγανε πολύ , δεν σου άρεσε ο παναθηναϊκός γιατί δήλωσε ο ρουσης ότι πάει για πρωτάθλημα, και η Νάξος, γιατί κάτσε να διαβάσω γιατί δεν θυμάμαι , κάτι λες πρέπει να δω το webtv της ερτ2 άντε θα το δω και θα σου απαντήσω ....πάλι θα φάω το χρόνο μου, να βλέπω, για να καταλάβω τι λες , ευτυχώς που έγινε ωραίο παιχνίδι και θα ευχαριστηθώ και το Μαρκόπουλο και ο Πανναξιακος έπαιξαν πολύ καλά.....

  • Comment Link Παρατηρητης Δευτέρα, 11 Ιανουαρίου 2016 15:54 posted by Παρατηρητης

    Αν το εγραφα σημερα θα προσθετα στα θετικα την σταθερη εμφανιση της ΑΕΚ ,μονοπλευρος σε ποια πλευρα ? Της Σαντορινης? του Αιαντα ? του Μαρκοπουλου ? της ΑΕΚ ? Στον Ολυμπιακο ημουν μεσα ,η φαγανε πολυ στις γιορτες και βαρυνανε η απεναντι στην ουτε για Α2-πλεον-ομαδα της Λαρισας βαριοντουσαν που ζουσανε ειδικα στο πρωτο σετ τραγικες,δειτε το παιχνιδι του Μαρκοπουλου στο ΕΡΤ2webtv αν αυτη η Ναξος με 8-10 επιθεσεις να μην περνανε καν τον φιλε ηταν καλη βλεπουμε αλλο αθλημα και τελος ο ΠΑΟ ,απο την ομαδα που σχεδιαστηκε να παρει πρωταθλημα ελειπε μονο η Φιλντ και η Κωσταντινιδου επαιξε εξαιρετικα εχασε ομως σετ απο τον Πορφυρα και ο Ρουσσης δηλωσε οτι με τετοιες εμφανισεις ουτε τετραδα.Μαλλον οπαδικα μου απαντησατε φιλοι μου.

  • Comment Link Πετάξτε την κοτσάνα σας ελεύθερα in here Κυριακή, 10 Ιανουαρίου 2016 19:56 posted by Πετάξτε την κοτσάνα σας ελεύθερα in here

    Κύριε παρατηρητή, σχετικά με τα "περί κακών εμφανίσεων" και των "θεωρήσεων" σου: αν είχες τη παραμικρή ιδέα του τι εστί προπονητική δεν θα πατούσες το ανωτέρω μαργαριτάρι.
    Φιλικά πάντα προς αποφυγή δυσάρεστων προστριβών

  • Comment Link παρατηρήτης 2 Κυριακή, 10 Ιανουαρίου 2016 18:11 posted by παρατηρήτης 2

    παρατηρητης2 γιατί ο άλλος ειναι λίγο μονόπλευρος.... ο ολυμπιακός που έκανε κακή εμφανισει? ο παναθηναϊκός δεν έχει στην ομάδα του , την αντικατάσταση που έκανε με την μεγαλη αυτή παίχτρια... και ο Πανναξιακος έκανε μεγαλη εμφανισει μέσα στο Μαρκόπουλο, με την προσθήκη των 2 νέων παικτριών (ξένων ) , από το Μαρκόπουλο που πολλοί θα δεινοπαθήσουν πλέων εκεί και θα το δεις ...άρα οι προπονητές που έμειναν άγρυπνη , και συνέχισαν να δουλεύουν φάνηκαν από τα αποτελέσματα των ομάδων τους . Οπότε στο μόνο που έχεις δίκιο ειναι ότι, θα έχουμε ένα ποιο δυνατό 2 γύρω ( βέβαια να πω , ότι και η Σαντορίνη να μην αδικήσω τον οικονόμου πήγε πολύ καλά ) άλλα, το έχασε το παιχνίδι. Σ όλα αυτα που συνέβησαν και δεν πρέπει, γιατί κάνουν. ΚΑΚΌ, σε όλο το ΆΘΛΗΜΑ (εδώ πρέπει να επέβη η ομοσπονδία , οποίος, δεν δίνει προπόνηση δεν θα γίνετε ο αγώνας και όχι να μεταφέρετε και αυτό το πρόβλημα στις Διοίκησής των Συλλόγων , τι άλλο ποια ) και στον αθλητισμό ....ας αλλάξουν τακτική οι Διοικούντες στην Σαντορίνη, εξ άλλου στα υπόλοιπα νησιά αυτό που έχουν να προβάλουν ειναι η φιλοξενία τους ..... και μέχρι πριν από το γεγονός αυτό . Θεωρούσαμε , ότι και στην Σαντορίνη, θα ήταν και αυτό ΤΟ ΝΗΣΊ ΕΞΊΣΟΥ, άλλα από ότι φαίνεται, μόνο στους ξένους επισκέπτες )Το Νησί με την διεθνή προβολή, ο Δήμος Σαντορίνης, δεν μπορεί να κάνει κάτι , να μην το θίγουν κάποιοι. ΕΞΑΛΛΟΥ ΤΟ ΚΛΕΙΣΤΌ ΕΊΝΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΌ ΚΑΙ ΌΧΙ ΤΩΝ ΟΜΆΔΩΝ)

  • Comment Link Παρατηρητης Κυριακή, 10 Ιανουαρίου 2016 10:02 posted by Παρατηρητης

    Θεωρω οτι η ισοπεδωτικη εμφανιση της Σαντορινης η εξαιρετικη εμφανιση του Αιαντα και του ενισχυμενου Μαρκοπουλου και οι κακες εμφανισεις ΠΑΟ , Ναξου και Ολυμπιακου - ασχετα αν κερδισαν -δειχνουν αφενος ποιοι προπονητες ειχαν την ικανοτητα να διαχειριστουν σωστα την διακοπη του πρωταθληματος και αφετερου οτι θα δουμε εναν πολυ ενδιαφεροντα δευτερο γυρο στο πρωταθλημα.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ