1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
18-07-2014 23:27

Υπέγραψε στον Φοίνικα ο Εφραιμίδης

Ο σχεδιασμός του Φοίνικα Σύρου για τη νέα χρονιά συνεχίζεται με γοργούς ρυθμούς τις τελευταίες ώρες, καθώς μέχρι τα τέλη της επόμενης εβδομάδας αναμένονται «μπαράζ» ανακοινώσεων από την ομάδα. 

Η αρχή έγινε σήμερα με την οριστικοποίηση της συμφωνίας με τον Νικήτα Εφραιμίδη, που έστειλε υπογεγραμμένο το συμβόλαιο του και θα είναι ο νέος λίμπερο των πειρατών. Εξελίξεις έχουν δρομολογηθεί και στη θέση του πασαδόρου, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες του peiratiko.net, αύριο το μεσημέρι θα έχει ολοκληρωθεί το θέμα με τον πασαδόρο που θα αντικαταστήσει το Θάνο Τερζή.

4 Αυγούστου ο Ράτκο Παβλίσεβιτς

Στις 4 Αυγούστου έχει οριστεί η άφιξη του νέου προπονητή Ράτκο Παβλίσεβιτς στην Ερμούπολη. Ο Σέρβος τεχνικός αναμένεται στις αρχές του επόμενου μήνα στο νησί προκειμένου να έρθει σε επαφή με τους διοικούντες του συλλόγου για τις τελικές του εισηγήσεις στα θέματα των ξένων παικτών αλλά και τον σχεδιασμό της προετοιμασίας.

Πηγή: Peiratiko.net

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ