Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
Εκτυπώστε τη σελίδα
06-04-2014 12:21

Η νέα ευκαιρία της Ορεστιάδας

Μετά την περσινή απογοήτευση, η Ορεστιάδα θα έχει άλλη μια χρυσή ευκαιρία επιστρέψει στην Α1. Οι «πράσινοι» νίκησαν με 3-0 την ΓΕΑ και τερμάτισαν στην πρωτη θέση του Γ ομίλου της Α2 ανδρών. Αυτό σημαίνει ότι ο ΑΟΟ θα συμμετέχει στον δεύτερο γύρο των μπαράζ, δηλαδη εκεί που θα συμμετέχουν οι πρώτες ομάδες και μία δεύτερη.

Ιδανικό ήταν το ξεκίνημα για την ομάδα του κυρίου Αντωνιάδη στο κλειστό της Αλεξανδρούπολης «Μιχάλης Παρασκευόπουλος» με τους παίκτες του να μην αφήνουν κανένα περιθώριο στους γηπεδούχους και με μεγάλη απόδοση σε άμυνα και επίθεση κατάφεραν να κατακτήσουν το πρώτο σετ τηρώντας μεγάλη διαφορά ασφαλείας σε όλη τη διάρκεια του σετ.

Στον ίδιο ρυθμό συνέχισαν οι πράσινοι και στο δεύτερο σετ με πολύ καλό σέρβις και επίθεση με αποτέλεσμα τους 5 κερδισμένους άσσους, και τη διαφορά να βρίσκεται στο ύψος των δέκα πόντων κατά τη διάρκεια του σετ μέχρι να έρθει το τελικό 16-25 και το 0-2 υπέρ των πράσινων.

Με τους γηπεδούχους να προσπαθούν να πιέσουν ξεκίνησε το τρίτο σετ με την ομάδα της Αλεξανδρούπολης να βελτιώνει την απόδοση της αλλά με την Ορεστιάδα ωστόσο να βρίσκει τις απαντήσεις και με καλές επιθέσεις κυρίως να τελειώνει το παιχνίδι με 20-25.


Τα σετ: 0-3 (16-25, 16-25, 20-25)

Γ.Ε.ΑΛΕΞΑΝΔΟΥΠΟΛΗΣ:
Δαλδαβερενής, Αλεξάκης, Αμαριανάκης, Σταματίου, Αρχοντίου, Γατέλας,/ Δημητρούδης Ι(λ), Λαχτάρας
A.O.OΡΕΣΤΙΑΔΑΣ(Αντωνιάδης):
Δημητρούδης, Κεμανετζής, Βλασακίδης, Καρδαμανίδης, Ποτολίδης, Χουσίδης/ Κων/νίδης(λ), Διαμαντίδης, Προδρομίδης, Πεντίδης, Νένογλου, Κωφίδης.