1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
05-01-2013 02:03

«Βασανισμένος, υπερήφανος, ασυμβίβαστος»

Σε τρεις λέξεις ο προπονητής της Ελπίδας Αμπελοκήπων Γιάννης Κυλίτσης (που είχε μια ιδιαίτερη σχέση με τον Νίκο Σαμαρά) χαρακτηρίζει την προσωπικότητα του «θρύλου» του ελληνικού βόλεϊ. Ο Γιάννης Κυλίτσης με τον Γιώργο Καμπερίδη ήταν οι άνθρωποι που ανακάλυψαν τον Νίκο Σαμαρά και τον προέτρεψαν να ασχοληθεί με το βόλεϊ. Μάλιστα την σεζόν 1988 ο Γιάννης Κυλίτσης ως αρχηγός τότε της ομάδας βόλεϊ της Ορεστιάδας είχε συμπαίκτη τον Νίκο Σαμαρά.
«Ακόμα δεν μπορώ να το πιστέψω. Τον Νίκο τον αγαπούσα , τον αγαπώ, γιατί ακόμα δεν το έχω συνειδητοποιήσει σαν δικό μου παιδί. Ήταν ίσως ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του ελληνικού βόλεϊ. Ήταν ένα βασανισμένο παιδί, ένας περήφανος άνθρωπος, ασυμβίβαστος, ένας εξαιρετικός αθλητής. Είχε βρει την χαρά του στη Λήμνο έκανε τη δική του οικογένεια που ήταν το όνειρο του αλλά η μοίρα του έπαιξε άσχημο παιχνίδι».

«Η διοίκηση του Α.Σ Ελπίς Αμπελοκήπων, οι προπονητές και οι αθλητές του συλλόγου εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του εκλιπόντος  που έφυγε τόσα ξαφνικά και άδικα από τη ζωή σκορπίζοντας την θλίψη στο ελληνικό βόλει και στον χώρο του αθλητισμού γενικότερα».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ