1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Πήγασος Νέου Κόσμου
Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση για τον εορτασμό των 30 χρόνων από την ίδρυση του ΑΠΣ Πήγασος. Την εκδήλωση με την παρουσία τους τίμησαν:
Ο ΑΠΣ Πήγασος γιορτάζει τα 30 χρόνια από την ίδρυση του και καλεί τον κόσμο στην εκδήλωση που πραγματοποιεί το Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2016 στον πολυχώρο Άννα και Μαρία Καλουτά οδός Τιμοκρέοντως 6 στο Νέο Κόσμο (πίσω από την εκκλησία Άγιος Σώστης).
Εκδήλωση με θέμα τις αξίες του αθλητισμού διοργανώνει ο Πήγασος Νέου Κόσμου.
Την συνεργασία του με τον προπονητή Τόλη Σπηλίδη ανακοίνωσε ο Πήγασος Νέου Κόσμου.
Χωρίς να δυσκολευτεί και παρά την κούραση του αγώνα με την Κηφισιά, η Παναχαϊκή πέρασε με 3-0 από την έδρα του Πήγασου και πέτυχε την 17η νίκη της σε ισάριθμα παιχνίδια.
Ο ΠΑΟΚ αθωώθηκε από την αθλητική δικαστή για την συμπεριφορά των οπαδών του στο ντέρμπι Κυπέλλου με τον Άρη. Την ίδια στιγμή ο Έφορος του Ζαφειράκη Θεόδωρος Βαρθολομαίος και ο αθλητής της ομάδας Αθανάσιος Λαφαρας δέχθηκαν μεγάλες ποινές για την συμπεριφορά του στους διαιτητές του αγώνα απέναντι στον Πιερικό.
Τρεις ήταν οι κερδισμένοι της ημέρας για την Α2 ανδρών. Ο ένας ήταν ο ΟΠΕΡ που νίκησε την Δραπετσώνα με 3-1 και αργότερα είδε τον Εθνικό να νικά την Κύζικο και να του δίνει την ευκαιρία να περάσει στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας του Α ομίλου. Αντίθετα η Δραπετσώνα βρίσκεται σε δύσκολη θέση καθώς βρίσκεται κάτω από την γραμμή του υποβιβασμού μετά και τη νίκη της Ροδίων Άθλησης με 3-0 απέναντι στα Ναυπηγεία. Νίκη παραμονής σημείωσε και ο Ερμής Πατρών για τον Β όμιλο.
Ξεκινά η 17η αγωνιστική για την Α2 ανδρών και οι πρωτοπόροι του Α ομίλου έχουν δύσκολες αναμετρήσεις. Τα Χανιά αντιμετωπίζουν τον επικίνδυνο Μίλωνα, ενώ η Κύζικος φιλοξενείται από τον Εθνικό Πειραιώς. Εν τω μεταξύ, το τρίτο Ρέθυμνο κοντράρεται με την Δραπετσώνα που έχει απόλυτη ανάγκη τους βαθμούς.
Η μέρα της Α2 ανδρών ξεκίνησε με τη νίκη του ΟΠΕΡ απέναντι στον Εθνικό. Για τον δεύτερο όμιλο η Καλαμάτα 80 νίκησε τη Φθία και η Παναχαϊκή πέρασε και από την Αμαλιάδα με κεκτημένη ταχύτητα  από την πρόκριση επί της ΑΕΚ στο κύπελλο. Σημαντική νίκη όμως σημείωσε και ο Ζαφειράκης στον Γ όμιλο καθώς παίζει τα τελευταία του χαρτιά για την παραμονή.
Η Κύζικος Νέας Περάμου νίκησε εύκολα την Αργυρούπολη 3-0, ενώ χωρίς αγώνα πήρε το τρίποντο ο ΣΦΠ Χανίων και οδηγεί την κούρσα του πρωταθλήματος Α2 ανδρών στον Α΄όμιλο.
Δείτε το πρόγραμμα και τους διαιτητές  όλων των κατηγοριών, αλλά και του Κυπέλλου Ελλάδος από 4 ως 11 Φεβρουαρίου.
Δείτε το πρόγραμμα και τους διαιτητές για το διήμερο 3-4 Φεβρουαρίου
Εύκολες νίκες των Πανερυθραϊκού και Παναχαϊκής περιείχε η αγωνιστική ημέρα στην Α2 κατηγορία των ανδρών, ενώ παρά την απώλεια βαθμού του Ηρακλή κόντρα στη ΓΕ Αλεξανδρούπολης, νίκη στο τάι μπρέικ πήρε και η Νίκη Αιγινίου, με αποτέλεσμα να μην καταφέρει να μειώσει καθόλου τη διαφορά από τον πρωτοπόρο Γηραιό. Αναλυτικά τα αποτελέσματα του Σαββάτου:
Εύκολα ή δύσκολα σημείωσαν νίκες οι πρωτοπόροι της Α2 ανδρών.
Σελίδα 1 από 5

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ