1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
06-11-2014 21:11

Κάλεσμα του Πήγασου για πανελλαδική διαμαρτυρία ενάντια στη φυλάκιση της Ιρανής

Αξιολογείστε το άρθρο
(5 votes)
Ο Πήγασος Νέου Κόσμου και ο πρόεδρός του Μιχάλης Αηδονίδης κάνει τη διαφορά και δείχνει ένα κοινωνικό πρόσωπο, έξω από τις γραμμές του αγωνιστικού χώρου. Με ανακοίνωση που εξέδωσε καλεί όλους του φορείς του ελληνικού βόλεϊ σε πανελλαδική διαμαρτυρία συμπαράστασης στην Ιρανή που φυλακίστηκε γιατί παρακολούθησε αγώνα βόλεϊ.
Η ανακοίνωση:

«Ο ΑΠΣ Πήγασος καλεί όλους τους φορείς του αθλήματος της πετοσφαίρισης ΕΟΠΕ, ΕΣΑΠ, ΣΕΠΕ, ΟΔΒΕ, τοπικές ενώσεις και συνδέσμους διαιτητών να συμμετάσχουν σε πανελλαδική διαμαρτυρία ως ένδειξη συμπαράστασης για την Ιρανή Φίλαθλο Γκοντσέμ Γκβαμίι, η οποία φυλακίσθηκε διότι παρακολούθησε αγώνα Βόλεϊ Ανδρών μεταξύ της χώρας της, του Ιράν και της Ιταλίας. Προτείνουμε, σε όλους τους αγώνες που θα διεξαχθούν στην ερχόμενη αγωνιστική, στο πρώτο σέρβις για κάθε ομάδα, να μην υπάρξει υποδοχή και φυσικά συνέχεια της φάσης ή να χαθεί επίτηδες συμβολικά ένα σέρβις από κάθε ομάδα. Ο σύλλογός μας θα πραγματοποιήσει τη συμβολική διαμαρτυρία στους προσεχείς αγώνες της ομάδας μας και θεωρούμε σκόπιμη τη συνέχιση της διαμαρτυρίας όσο συνεχίζεται και η απεργία πείνας της αδίκως φυλακισμένης Ιρανής».
Διαβάστηκε 1018 φορές

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ