1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
02-04-2015 20:04

Λάιος: «Μπορούμε την πρώτη θέση»

Ο Πανερυθραϊκός λαμβάνει μέρος στα μπαράζ ανόδου στη Volleyleague μετά τη διαδικασία του τουρνουά δευτεραθλητών και θέλει να ακολουθήσει το περσινό παράδειγμα της ΜΕΝΤ και να πάρει την άνοδο. Δύσκολο, αλλά ο Γιάννης Λάιος το πιστεύει.

«Μετά την πρόκριση μας στο τελικό τουρνουά δεν έχουμε άγχος και πρέπει να παίξουμε ελεύθερα. Δεν ξέρω αν από μόνοι μας ‘φορτωθούμε’ με άγχος αλλά πιστεύω ότι δεν θα συμβεί κάτι τέτοιο», είπε ο προπονητής του Πανερυθραϊκού Γιάννης Λάιος ξεκαθαρίζοντας όμως παράλληλα ότι «εγώ πιστεύω ότι μπορούμε να πάρουμε την πρώτη θέση».

Ο έμπειρος τεχνικός τόνισε ότι «θεωρητικά οι τρεις που πήραν την πρώτη θέση στον όμιλο τους είναι πιο ψηλά από την δική μας αλλά δεν είναι τέτοια η απόσταση που να μας αποτρέπει να τους κερδίσουμε» και συμπλήρωσε: «Αυτό το τουρνουά είναι λίγο σαν το Κύπελλο και κανείς δεν μπορεί να προδικάσει το πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ