1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
13-07-2020 17:56

Χαράλαμπος Ανδρεόπουλος: «Προσωπική δικαίωση, πέρασα δύο δύσκολα χρόνια» (vid)

Μετά από 14 χρόνια ο Παναθηναϊκός επέστρεψε στην κορυφή της Ελλάδας, με τον Χαράλαμπο Ανδρεόπουλο να διαμορφώνει με δικό του μπλοκ το τελικό 25-13 στο 4ο σετ, δίνοντας και το έναυσμα για τους πανηγυρισμούς των πρασίνων στον Άγιο Θωμά. Ο νεαρός ακραίος μιλώντας στη κάμερα του volleynews.gr λίγη ώρα μετά την απονομή του τροπαίου είπε:

«Η προσπάθεια αυτή είναι πολλών ετών, είναι πολλά χρόνια στον Παναθηναϊκό ένα γκρουπ ατόμων που ήθελε να ξανακάνει το σύλλογο, πρωταθλητή στο βόλεϊ ανδρών. Είμαι παρά πολύ χαρούμενος που με αυτό το γκρουπ ατόμων, κατάφερα να πανηγυρίσω σήμερα».

Για την εξέλιξη του αγώνα και την απώλεια του πρώτου σετ, ο ταλαντούχος παίκτης του τριφυλλιού, σχολίασε:« Από την πλευρά μου δεν θεωρώ ότι δεν ήμασταν αγχωμένοι αλλά φανήκαμε νευρικοί, από την μεγάλη θέληση να κερδίσουμε. Στο τέλος δείξαμε την διαφορά δυναμικότητας των ομάδων και πρωταθλητής είναι η καλύτερη ομάδα ο Παναθηναικός».

Για τους πανηγυρισμούς  του τίτλου και την συγκίνηση από την αγκαλιά και το φιλί του πατέρα και προπονητή του Δημήτρη, ο Χαράλαμπος, τόνισε: « Είναι αρκετά μεγάλη συγκίνηση όταν παίρνεις πρωτάθλημα με τον Παναθηναϊκό, και όπως ξανάπα, στην ομάδα είμαστε μαζί χρόνια κάποια άτομα που έχουμε δεθεί τόσο πολύ ο ένας με τον άλλο και ήταν κάτι που το θέλαμε πολύ».

Για το που αφιερώνει αυτό τον τίτλο, υποστήριξε: «Μπορεί να ακουστεί εγωιστικό η αλαζονικό, αλλα αυτό τον τίτλο τον αφιερώνω στον εαυτό μου, γιατί έχω προσπαθήσει, έχω κουραστεί και εχω πιεστεί ιδιαίτερα πολύ τα δύο τελευταία χρόνια, με το σχολείο πέρυσι αλλά και φέτος με διάφορα προβλήματα που είχα. Θεωρώ ότι είναι μια στιγμή δικαίωσης για μένα».   

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ