1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
21-09-2018 22:22

Με δύο 17χρονους ακραίους ο Παναθηναϊκός 3-2 τον Ηρακλή

Με πρωταγωνιστές τους δύο 17χρονους ακραίους του, τον νεοαποκτηθέντα πατρινό Αλέξανδρο Ράπτη και τον Χαράλαμπο Ανδρεόπουλο ο Παναθηναϊκός νίκησε τον Ηρακλή με 3-2 σετ στον πρώτο ημιτελικό του τουρνουά προετοιμασίας που διοργανώνει η ΕΑ Πατρών και είναι αφιερωμένο στη μνήμη του παράγοντα της πατρινής ομάδας Γιώργου Κόζη.

Πριν την έναρξη του τουρνουά απονεμήθηκε τιμητική πλακέτα στα δύο παιδιά του Γιώργου Κόζη, της Φραντζέσκας και του Δημήτρη που μάλιστα αγωνίζεται λίμπερο στην ΕΑΠ.

Στον πρώτο αγώνα ο Παναθηναϊκός νίκησε με 3-2 σετ τον Ηρακλή σε αναμέτρηση που θύμισε κάτι από το μεταξύ τους ημιτελικό κυπέλλου στη Ρόδο στο φάιναλ-4 κυπέλλου 2018. Αυτή τη φορά όμως ο Ηρακλής προηγήθηκε δύο φορές στο σκορ αλλά ο Παναθηναϊκός πήρε τη νίκη. Αξίζει να σημειωθεί πως και οι δύο ομάδες μέχρι στιγμής έχουν δύο ξένους, ενώ την αποστολή του Παναθηναϊκού δεν ακολούθησε ο Χρίστος Μπέλος που αποχώρησε.

Ηρακλής – Παναθηναϊκός 2-3

Τα σετ: 2-3 (25-22, 22-25, 25-12, 17-25, 07-15)


ΗΡΑΚΛΗΣ (Γιάννης Ορφανός): Κλίντι Ρίου, Φέργκιουσον, Ντίνας, Αρμενάκης, Προύσαλης, Μούχλιας / Μπουράκης (λ), Καλαϊτζίδης (λ), Τζιουμάκας.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Δημ. Ανδρεόπουλος): Πανταλέων, Πελεκούδας, Γιορντάνοφ, Γιάκομπσεν, Χαρ. Ανδρεόπουλος, Ράπτης / Ζήσης (λ), Πεντίδης, Γαλιώτος.

Στον τελικό που θα γίνει αύριο Σάββατο στις 15.00 ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει τον Α.Ο.Π.Κηφισιάς που στον άλλο ημιτελικό νίκησε την Ε.Α.Πατρών με 3-0 σετ (σε λίγο ρεπορτάζ.) Στο μικρό τελικό στις 13.00 θα παίξουν ο Ηρακλής με την Ε.Α.Πατρών που τη σεζόν 2018-19 θα αγωνίζεται στην Α2 ανδρών.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ