1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
15-01-2018 19:07

Η ΕΣΑΠ μετέθεσε το F4 του Λιγκ καπ για τον Μάρτιο

Η ΕΣΑΠ ανακοίνωσε τη μετάθεση του φάιναλ 4 του λιγκ καπ που ήταν προγραμματισμένο να διεξαχθεί 27-28 Ιανουαρίου και τη μεταφορά του στις 3-4 Μαρτίου. Μάλιστα, την ίδια ημερομηνία έχει προγραμματίσει η Ε.Ο.ΠΕ. να διοργανώσει το φάιναλ-4 του Κυπέλλου Γυναικών.
Η ΕΣΑΠ στην ανακοίνωση της υποστήριξε ότι η απόφαση αυτή πάρθηκε καθώς το ΑΣΕΑΔ μέχρι και σήμερα δεν έχει βγάλει απόφαση για την προσφυγή του Ηρακλή Χαλκίδας και δεν υπάρχει αρκετός χρόνος για την προετοιμασία της διοργάνωσης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Λίγκας:

«Ανακοινώνεται ότι στην πρόσφατη συνεδρίαση του ΑΣΕΑΔ αν και έγινε πολύωρη διάσκεψη μεταξύ των μελών του Α’ Τμήματος, δεν εξεδόθη απόφαση για το θέμα της 1ης θέσης του Γ’ Ομίλου του Λιγκ Καπ Νίκος Σαμαράς, μεταξύ των ΤΑΑ ΑΟ Φοίνικας Σύρου και ΤΑΑ ΑΠΦΣ Ηρακλής Χαλκίδας, κάτι το οποίο αναμένεται να γίνει εντός των προσεχών ημερών.

Κατόπιν αυτού και με το δεδομένο ότι δεν υπάρχει επαρκής χρόνος για τη διοργάνωση του Final 4 στις ήδη παραγραμματισθείσες ημερομηνίες (27-28/1), το φάιναλ-4 της διοργάνωσης μεταφέρεται για τις 3-4 Μαρτίου 2018.

Στις ημερομηνίες που ήταν προγραμματισμένο να πραγματοποιηθεί το φάιναλ-4 του λιγκ καπ Νίκος Σαμαράς, δεν θα διεξαχθεί καμία αγωνιστική».



Σχετικά άρθρα

  • Ευχαριστήριες ανακοινώσεις Ε.Ο.ΠE. και ΕΣΑΠ σε Αυγενάκη για τη συμβολή του στα μέτρα στήριξης
    Ευχαριστήριες ανακοινώσεις προς στον Υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη, για τον καθοριστικό ρόλο που έπαιξε, ώστε να συμπεριληφθούν τα αιτήματα των σωματείων του βόλεϊ για τους αθλητές αλλα και του υπαλληλικού προσωπικού των Ομοσπονδίών και των επαγγελματικών ενώσεων, στα ευεργετικά μέτρα στήριξης που ανακοίνωσε το Υπουργείο Οικονομικών, εξαιτίας της πανδημίας του κορονοιού, εξέδωσαν διαδοχικά η Ε.Ο.ΠE. και η ΕΣΑΠ.
  • League cup: Ξεκαθάρισμα λογαριασμών στο Μαρούσι
    H ώρα του τίτλου στην 9η διοργάνωση του Λιγκ Καπ "Νίκος Σαμαράς" έφτασε. Το απόγευμα της Τετάρτης 19 Φεβρουαρίου στις 18.00 έχει οριστεί η έναρξη του β΄τελικού της διοργάνωσης μεταξύ του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού.
  • Επίσημα στη Σύρο για τρίτη φορά το φάιναλ-4 του κυπέλλου
    Πέντε χρόνια μετά την τελευταία φορά που φιλοξένησε το φάιναλ-4, η τελική φάση του κυπέλλου ανδρών επιστρέφει στην Ερμούπολη της Σύρου. Στο «Δημήτριος Βικέλας» εκεί όπου το 2012 ο Ηρακλής και το 2015 ο Π.Α.Ο.Κ. πήραν την κούπα, θα διεξαχθεί η 35η τελική φάση του θεσμού. 
  • Τα χαμόγελα του Ανδρεόπουλου και η παραδοχή της ανωτερότητας των «πρασίνων» από τον Παλαιτσάκη (vids)
    Την ικανοποίηση τους για τη δίκαιη νίκη του Παναθηναϊκού κόντρα στον Φοίνικα, εξέφρασαν στη συνέντευξη Τύπου, μετά την λήξη του ημιτελικού του Λιγκ καπ στον Αγ. Θωμά, ο Δημήτρης και ο Χαράλαμπος Ανδρεόπουλος ενώ την ανωτερότητα των «πρασίνων» παραδέχτηκε και ο Δημήτρης Παλαιτσάκης εκ μέρους των "Πειρατών".
  • Σε ρυθμούς κλήρωσης η Volley League ανδρών
    Αντίστροφα μετράει για το πρώτο σερβίς της χρονιάς η Volleylegue, καθώς σε λίγες ώρες (18:30), στο ξενοδοχείο Coral (Λεωφόρο Ποσειδώνος 35 στο Παλαιό Φάληρο) ,η ΕΣΑΠ θα πραγματοποιήσει την φετινή κλήρωση του πρωταθλήματος ανδρών που είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσει στις 2 Νοεμβρίου.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ