1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
08-11-2014 13:06

Στη φυσική της έδρα και τον κόσμο στο πλευρό της ΓΕΜ

Αξιολογείστε το άρθρο
(0 votes)
Πάνοπλη και με τον κόσμο της στο πλευρό της αναμένεται να παραταχθει στο αποψινό παιχνίδι στις 6:00 μ.μ στο ΔΑΚ Μεσολογγίου με την Παναχαϊκή για την 4η Αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής Κατηγορίας οι Άνδρες της ΓΕ Μεσολογγίου.


Να θυμίσουμε ότι οι δυο ομάδες συγκατοικούν στην πρώτη θέση της βαθμολογία του 2ου ομίλου, με τους πατρινούς να έχουν ένα χαμένο σετ λιγότερο.

Ευτυχή κατάληξη είχαν οι προσπάθειες που κατέβαλαν από της αρχές Σεπτεμβρίου οι άνθρωποι του συλλόγου με την νέα δημοτική αρχή της Ι.Π Μεσολογγίου, που με επικεφαλή την πρόεδρο του πνευματικού κέντρου κ. Βίκυς Κώτση – Αλαφοδήμου μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα κατάφεραν να φέρουν εις πέρας μια σειρά εργασιών ώστε το κλειστό γυμναστήριο του Μεσολογγίου να πάρει την προσωρινή άδεια ώστε η ομάδα να μπορεί να αγωνίζεται στην φυσική της έδρα.

Μετά το τέλος της προπονήσεις στο βίντεο που ακολουθει μίλησαν για την μέχρι τώρα πορεία και τον αυριανό αγώνα ο προπονητής της ομάδας κ. Σταύρος Σταματόπουλος και ο αρχηγός Σπύρος Σπανός..
Διαβάστηκε 432 φορές

Media

Περισσότερα από την κατηγορία: « Παραμένει ο Λινάρδος στη ΓΕ Μεσολογγίου

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ