1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
18-12-2013 12:01

Χριστουγεννιάτικο τουρνουά από τη ΦΘΙΑ

Αξιολογείστε το άρθρο
(0 votes)
Με κεντρικό μήνυμα Πάσα στo Volley, Καρφί στο Κάπνισμα, Μπλοκ στη Βία, Σερβίς στην Υγεία ο Αθλητικός και Πολιτιστικός Σύλλογος Λαμία η ΦΘΙΑ και η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και υπό την αιγίδα του Δήμου Λαμιέων κα της ΕΟΠΕ συνδιοργανώνουν την Κυριακή 22 Δεκεμβρίου στο Χαλκιοπούλειο Κ το 9ο ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ VOLLEYBALL.


Μια διοργάνωση που στοχεύει τόσο στην χαρά των παιδιών μέσω της συμμετοχής τους στο όμορφο άθλημα της Πετοσφαίρισης όσο και στην ανάδειξη του αθλητικού τους ταλέντου με απώτερο σκοπό την ένταξή τους στα αγωνιστικά τμήματα των Συλλόγων. 

ΚΑΝΟΝΕΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι αθλητές –τριες :

όλων των Αθλητικών Συλλόγων της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας και Θεσσαλίας 
κάθε μαθητής – τρια έως 14 ετών 
Αθλητές των Κλιμακίων της Ε.Ο.ΠΕ.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: 
Οι δηλώσεις συμμετοχής (με ονοματεπώνυμο, ημερομηνία γέννησης, υπεύθυνη δήλωση γονέα - συνοδού) θα γίνονται δεκτές και θα αποστέλλονται στο fax 2231033480 και στο e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.">Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. έως την ΠΕΜΠΤΗ 19 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

ΤΟΠΟΣ: ΧΑΛΚΙΟΠΟΥΛΕΙΟ ΣΤΑΔΙΟ ΛΑΜΙΑΣ 

ΧΡΟΝΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ 22-12-2013 από 9.00π.μ


ΕΠΑΘΛΑ - ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ 

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα πραγματοποιηθούν οι απονομές διπλωμάτων και μεταλλίων στην πρώτη (1η) ομάδα κάθε ομίλου όλων των κατηγοριών και θα δοθούν αναμνηστικά διπλώματα, νερά, σάντουϊτς, σε όλα τα παιδιά που θα συμμετάσχουν.

ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ 
Σε κάθε περίπτωση όλοι οι αγωνιζόμενοι συμμετέχουν με αποκλειστικά δική τους ευθύνη. Όχημα του ΕΚΑΒ θα καλύπτει τη διοργάνωση. 
Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να επικοινωνείτε με τον κ. Τσαδήμα Χρήστο, στα τηλέφωνα 2231043867,2231033480 και κιν. 6944682362
 
Διαβάστηκε 712 φορές
Περισσότερα από την κατηγορία: Η Φθία δεν ξεχνά »

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ